Skocz do zawartości
Assassin_

Pentium D 805 2.66 Ghz

Rekomendowane odpowiedzi

ja mowie o p5p800se bo nie wiem jak jest na np na p5wd2 to trzeba niemca zapytac

a... :]

p5p800se ma ddr1 więc 266 niebyło by małą częstotliwością :)

natomiast nie wiem jak sprawa z ddr2 i dzielnikami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy fsb do 150 mam dostepne tylko 400 i 533 a powyzej 150 mam juz pelen komplet dzielnikow do 1:2 wlacznie. u mnie teraz procek biega na 180 a memki na 360.

Niemiec, a bedziesz sie jeszcze bił czy już nie? czy styka Ci to co masz? :) oo i ile latasz na codzien ? i jak składanie WC? ponowne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec, a bedziesz sie jeszcze bił czy już nie? czy styka Ci to co masz? :) oo i ile latasz na codzien ? i jak składanie WC? ponowne :)

na codzien 3,6g styka w zupelnosci, ale walczyc bede o wiecej :D

narazie przeszkoda jest chlodzenie.

a WC.... nie potwierdze i nie zaprzecze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a... :]

p5p800se ma ddr1 więc 266 niebyło by małą częstotliwością :)

natomiast nie wiem jak sprawa z ddr2 i dzielnikami

266 DDR przy QPB 533 czyli mała częstotliwość :wink:

U mnie te PDP latały - proc 220 a mem na dzielniku 533 efektywnie, czyli ~280MHz. Ale jakieś hmmm cieńkie są 2.5-3-3-6 + PAT i wymiękły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

266 DDR przy QPB 533 czyli mała częstotliwość :wink:

U mnie te PDP latały - proc 220 a mem na dzielniku 533 efektywnie, czyli ~280MHz. Ale jakieś hmmm cieńkie są 2.5-3-3-6 + PAT i wymiękły.

albo chipset wymiękł. TCCD nie są najlepsze dla Intela :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może pokaż co pamiątki z PAT pokażą bo widze na sceenie ze jets wylanczony:) niedlugo szukam jakies roboty bo sie juz slinie na takie polanczenie jak pokazjue atek :) Będe mógł łagodnie prezjśc na dual core:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PAT może być tylko przy 1:1 i płytę trzeba zbootować na FSB 200 MHz, by mieć najwyższą wydajność -> o ile dobrze pamiętam :rolleyes:

Teoretycznie na 1:1 w przypadku i865PE, aczkolwiek u mnie działa na każdym dzielniku B).

Jeśli możesz to rozwiń bardziej tą wypowiedź ---> "płytę trzeba zbootować na FSB 200 MHz, by mieć najwyższą wydajność".

Pozdro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi