GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Pomaga, i to nawet dużo. Dodatkowo podnosi vcore o 0.1v, czyli ustawiasz 1.4v a masz realne 1.5v.no to gicior :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 do p5p800se to powinni potki w pudelku dodawac :D do 945/955 juz niekoniecznie ale do 8xx drop jest wskazany moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) no to vdroopik jest z wstepych testow wyszlo ze napiecie jest podbite o 0.1V i spada pod max obciazeniem o 0.01-0.02V :D kozak :D edit: ej no co tu tak cicho??? kto zrobi cos takiego? walczylem o 4.5GHz ale nie na tej pascie, i troche lodu by sie przydalo procek owszem wstaje ale w spi po paru petlach sie wywala i pozniej resecik :/ jak bede mial wiecej czasu i zimnej wody to potestuje w cinebenchu:) pozdr Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 o stary... piękny procek :) zaraz mi tu cinebencha robić... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Świrnięty procek - kręci się jak głupi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 LoL niezly procek ;) zeby moj chociaz 3.8 stabilnie chcial....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 o stary... piękny procek :) zaraz mi tu cinebencha robić... :D zaraz bede winde 64bit stawiał :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) No to ładnie, ładnie śmiga a mnie coraz bardziej szlak trafia przez tego AW8 :mur: Tą magistrale to o kant [gluteus maximus] można rozbić a nie pracować na tym na codzień :mur: :cry: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Kazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 na razie rekordu w cinebenchu nie bedzie winda 64bit strzela focha i jest niestabilna na 4.3ghz (gdzie normalna 32bit chodzi na 4.45) :| jutro powalcze moze na 4.35 uda sie cine odpalic (mysle ze ponizej 30sek zejde:P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a ja kompletuje WC i 805 na magazynie :P geng, pamietaj, ze podmienie Ci procka we wrocku :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 na razie rekordu w cinebenchu nie bedzie winda 64bit strzela focha i jest niestabilna na 4.3ghz (gdzie normalna 32bit chodzi na 4.45) :| jutro powalcze moze na 4.35 uda sie cine odpalic (mysle ze ponizej 30sek zejde:P ) W A64 była przypadłość, że w 64 bitowej windzie nie chodziły na takich samych MHz co na 32.. :wink: więc może P4 mają podobną przypadłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 W A64 była przypadłość, że w 64 bitowej windzie nie chodziły na takich samych MHz co na 32.. :wink: więc może P4 mają podobną przypadłośćdzisiaj bede probowal na nizszym voltażu @ Niemiec: tia uwazaj bo sie uda :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 witam. testowałem juz x2 i opterony dc natomiast intela jeszcze nie. i mam takie pytanie czy rzeczywiscie praca na 805 jest wygodna chodzi mi czy np. jak zapuszcze nagrywanie czy kompresowanie filmy to rzeczywiscie drugie jadro bedzie wolne i komp bedzie wydajny tak jak w przypadku x2? miałem opka 144 sprzedałem mam teraz chwilowo semprona 3000 939 i zastanawiam sie nad kupnem 805 bo słyszałem takie pogloski ze 805 ma ht a nie 2 jądra . prosze posiadaczy o opinie nie chodzi mi o oc tylko o dwa jadra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ten procesor ma dwa fizyczne rdzenie a nie technologię HT, która "udaje" dual core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no ale ja chciał bym usłyszec jak chodzi jak zapuszcze kompresownie filmu to spokojnie moge sobie np. grac uzywajac nieobciązonego jądra? x2 sobie radzi doskonale w takiej sytuacji. aha jaką byście polecali płyte do 400 zł z obsługą ddr 2 667 mhz z dobrymi mozliwosciami oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) No więc przed chwilką sprawdzilem, zalączylem konwertowanie dvix do mpg (dvd) i zalączylem Pro Evolution Soccer 5, grać sie dało ale oczywisie lepiej wszystko chodzilo bez konwertowania, dodam ze gram jak narazie na integrze :) min detale i rozdzialka ale chodzi ;-) Moge Ci polecić jakiegoś Gigabyta ale wiem ze wszyscy uznają tylko asusa :) na mojej wykręcam na stand nap pentaka na 3,7 ghz. A w tej cenie dostaniesz jakiegoś Asusa P5LD2 apollo 430 zł. Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez andrzej_men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tylko czy twoj prog do konwersji nie jechal na dwa jajka :) sprawdz to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 moje nowe boje i wiecej na cieplej wodzie nie pociagne ( z kranu ma 12*C a to juz duzo) :D :D :D kto da wiecej?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 moje nowe boje i wiecej na cieplej wodzie nie pociagne ( z kranu ma 12*C a to juz duzo) :D :D :D kto da wiecej?;] wiadereczko zimnej wody i do lodówki żeby osiągnęła temp bliskie 0 ;) następnie węże do wody, odpalasz kibel i lecisz 4,5Ghz w spi ;) napięcie daj wyższe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tylko czy twoj prog do konwersji nie jechal na dwa jajka :) sprawdz to :)No wlaśnie jechal na dwa :) a są takie co na jedno jadą? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No wlaśnie jechal na dwa :) a są takie co na jedno jadą? :-) A zapuść Super Pi 32 MB :] To Ci obciąży jeden rdzeń i odpal sobie tą gre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jakie proponujecie jak najtańsze i jak najlepsze chodzenie do PentiumkaD? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 fryzjer 7'mka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jakie proponujecie jak najtańsze i jak najlepsze chodzenie do PentiumkaD? :) Jak najtańsze?? To box z zestawu :P A tak poważnie czy AC czy WC?? Bo jak AC to najlepsza będzie Ninja, Niemiec ma do sprzedania, pisz do niego na PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tyle ze nindźiaaaa nie jest najtańszym rozwiązaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 156 zeta na allegro w wersji plus z wiatrakiem imho tanio jak na to co potrafi. A freezer to hmm freezer jakos wielbicielem mocowania wiatraczka na slowo honoru i male gumowe koleczki z ktorych potrafi spasc jak sie buda odpowiednio przechyli do przodu nie jestem. Hmm a plyte co sadzicie o tej? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18797 niby nforce mial nie obslugiwac 805 a nawet niektorych 820 ale na stronie asusa sprawadzilem w liscie obslugiwanych prockow i jest http://support.asus.com/cpusupport/cpusupp...model=P5ND2-SLI cena niezla no i sli kusi :D Tylko pytanie jak jest z podkrecaniem na niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 widze ze teraz nastała moda na pentaki :) ja i tak poczekam na conroe. genghiskhan możesz zrobić kilka testów w grach :) z oc i bez oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 widze ze teraz nastała moda na pentaki :) ja i tak poczekam na conroe. genghiskhan możesz zrobić kilka testów w grach :) z oc i bez oc. za bardzo nie mam w czym moze byc quake 3? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tyle ze nindźiaaaa nie jest najtańszym rozwiązaniem ;) No fakt, ale najlepszym jeśli chodzi o AC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Jak najtańsze?? To box z zestawu :P A tak poważnie czy AC czy WC?? Bo jak AC to najlepsza będzie Ninja, Niemiec ma do sprzedania, pisz do niego na PM.No juz nie ma od 2 dni :lol: Pytanie tylko czy Fryzjer utrzyma tego 805 kreconego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...