GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 selekt to selekcjonowany proc i tyle, a wszystkie pozostale trafione szczesciem to mozna nazywac conawyzej cudakami... jakas padaka tez bedzie moze selektem, wyselekcjonowana jako ta najgorsza... :) no ale jesli trafi ci sie bardzo dobry procek i porownasz go z innymi (wiekszoscia ktora jest lipna) to nie mozna go nazwac selektem? czy miano selekta daje mu dodatkowe mhz ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 to powie mi ktos czy mozna rozpoznac jakos po nr/rev na IHS ze sie dobrze kreci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 raczej loteria moze byc "pozornie dobra seria" ale trafic sie pare dziadowskich cpu z niej :/ to nie czasy a xp jiuhb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 no tak ale moze akurat jest cos takiego na tych PD805 :D moze namuwie sprzedawce zeby mi udostepnił kilka to sobie wezme najlepszego:)(watpie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 no tak ale moze akurat jest cos takiego na tych PD805 :D moze namuwie sprzedawce zeby mi udostepnił kilka to sobie wezme najlepszego:)(watpie)napewno da 20 proców które są w boxsie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 no tak :mur: zapomniałem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Fajny arcik odnosnie 805 i LN2 :D http://www.pctuner.net/php/Articoli/Artico...ccess=&lang=eng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Fajny arcik odnosnie 805 i LN2 :D http://www.pctuner.net/php/Articoli/Artico...ccess=〈=eng na targach mialem swoja puszczac ale ze taki burdel byl to nie bylo czasu na 805.... :mur: ps. myslalem ze to ten link z 6g a tu parze o chu........ 7g!!!! :blink: te 805 kreca sie lepiej niz niejedne 631 Edytowane 2 Maja 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 selekt to selekcjonowany proc i tyle, a wszystkie pozostale trafione szczesciem to mozna nazywac conawyzej cudakami... jakas padaka tez bedzie moze selektem, wyselekcjonowana jako ta najgorsza... :) Selekt to jest procesor który kręci się lepiej od przeważającej średniej dla danego modelu :blink: a nie procesor wybrany spośród kilku :mur: Czyli takie rozumowaniem selektem będzie procek który jest wybrany spośród pięciu, niezależnie od tego że np. jego FSB kończy się przy 150 :mur: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Panowie niechce robić nowego tematu więc zapytam się tutaj. Pentium D 805 i Abit AS8 będzie to razem działało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 za selekta wiecej placisz a za szczescie nie :D ot taka roznica to 7ghz to nie 805 tylko 955xe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Panowie niechce robić nowego tematu więc zapytam się tutaj. Pentium D 805 i Abit AS8 będzie to razem działało?? Nie, było o tym pisane setki razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 za selekta wiecej placisz a za szczescie nie :D ot taka roznica to 7ghz to nie 805 tylko 955xe fucktycznie na 1 screenie 6g to byla 805 screenow duzych nie dali i mozna sie pomylic;] btw. ktos chetny na moja 805eczke? bo juz mi sie nudzi powoli :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 a te 4.42ghz to jest max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 a te 4.42ghz to jest max?nie;] wystarczy zjechac jescze pare *C i procek leci wyzej (super skaluje sie z napieciem i malejaca temp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 jak masz wc to do wodu powrzucaj kostki lodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 za selekta wiecej placisz a za szczescie nie :D ot taka roznica to 7ghz to nie 805 tylko 955xe No dlatego genghis może sprzedać swojego jak selekta, bo kupujący będzie więcej płacił a nie liczył na szczęście ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 jak masz wc to do wodu powrzucaj kostki lodu :D Zalezy od bloku i od tego czy ma rez, czy układ zamkniety. Najlepiej sprawdzic na FC, bo raczej nie ma coldbuga :lol2: jak u AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zalezy od bloku i od tego czy ma rez, czy układ zamkniety. Najlepiej sprawdzic na FC, bo raczej nie ma coldbuga :lol2: jak u AMD. nie no mam otwarty ale problem z samym lodem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 lodowki nie masz ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 lodowki nie masz ? :Pmam ale jest zagracona :mur: a jak zaczne cos robic to starzy mi focha strzela :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) mam ale jest zagracona :mur: a jak zaczne cos robic to starzy mi focha strzela :huh:Ja sie ostatnio lodem bawiłem ... wystarczy 10litrowy baniak (z duzą dziurą na górze). Wkłady do lodówek przenośnych co by temperature podtrzymywały, no i najważniejsze pare litrów mieszanki borygo i demineralki na pare godzin do zamrażalnika .... efekt zajedwabisty :D Edytowane 2 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 jakie temp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 czy miano selekta daje mu dodatkowe mhz ? :lol: :lol: :lol: z pewnoscia nie, ale selekt to selekcjonowany, a farciarz to farciarsko trafiony, wiec masz farciarskiego procka i takiego sprzedajesz, prosze nie mylic pojec bo niedlogo dla kazdego kazdy proc bedzie selektem, a selekcja to zmudna robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ja wsadziłem chłodnice do zamrażalnika i po 5h miałem lekki szronik ale to dla tego że mam zamrazalke 1000L a procek był p2 niestety skończyły mi sie ramy:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 bo selekty w intelu to tylko P M a 805 to odpady w wiekszosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 z pewnoscia nie, ale selekt to selekcjonowany, a farciarz to farciarsko trafiony, wiec masz farciarskiego procka i takiego sprzedajesz, prosze nie mylic pojec bo niedlogo dla kazdego kazdy proc bedzie selektem, a selekcja to zmudna robotaczyli ze jak fartem to ma gorsze oc itp;] lol jakby ktos powiedzmy takiego mojego wybral sposrod 10 innych to bylby juz selektem (i nie wazne ze chodzilby tak samo) dobra nie wazne bo niezly ot sie zaczyna robic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 wiem ze nie za bardzo moje pytanie jest związane z topicem, ale nie znalazłem odpowiedniejszego: Jaki blok wodny jest najlepszy dla tego pentiuma? On ma dwa rdzenie wiec wypadałoby zeby frez był odpowiedni, Mam cos w stylu powerX, Wygląda tak: Bedzie sie nadawał? Aha i jaki rozstaw mocowac jest na LGA775, bo mam jakies dziury w topie ale nie wiem czy na S478 czy na LGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 czyli ze jak fartem to ma gorsze oc itp;] lol jakby ktos powiedzmy takiego mojego wybral sposrod 10 innych to bylby juz selektem (i nie wazne ze chodzilby tak samo) dobra nie wazne bo niezly ot sie zaczyna robic :mur: Ogloszenie: "Prosze czytac ze zrozumieniem!" :mur: :mur: :mur: farciarski moze byc lepszy od selekta.... zrozum :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 czy ta mobo naprawde obsługuje procki dual core, czy błąd w opisie? http://www.allegro.pl/item99719896_wyprzed...ar_fvat_ss.html Bardzo tania, jak by obsługiwała to bym sobie kupił a potem wymianił na cos llepszego z DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...