demek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 zobacz na stronie producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 jakie temp.?Przy taktach 1.6@2.9Ghz 1.85V idle: 10-12C stress: ok 30C Czyli dosyc przyjemne temperatury dla proca :) Oczysiście procek odizolowany (laminat dookoła rdzenia w silikonie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Przy taktach 1.6@2.9Ghz 1.85V idle: 10-12C stress: ok 30C Czyli dosyc przyjemne temperatury dla proca :) Oczysiście procek odizolowany (laminat dookoła rdzenia w silikonie) fajnie, chciałbym takie coś na swojego MARNEGO Celerona D załorzyc :D :D :) EDIT: z twojego sempa na lepszej plycie mozna by chyba wiecej wyciagnac :D EDIT2: czy moj MODECOM 300gtf uciagnie tego procka? Edytowane 2 Maja 2006 przez Polak_1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 zobacz na stronie producenta Nie ma tej mobo na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie ma tej mobo na stronie producenta.Bo to oem, produkowany dla Siemensa itp. Ta płytka to jest tania faktycznie, stabilna i nic więcej. Nie polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) fajnie, chciałbym takie coś na swojego MARNEGO Celerona D załorzyc :D :D :) Szkoda zachodu ;) EDIT: z twojego sempa na lepszej plycie mozna by chyba wiecej wyciagnac :D Nie ma nic lepszego ;] DFI to DFI co tu duzo pisac . EDIT2: czy moj MODECOM 300gtf uciagnie tego procka?Moze z grafa na PCI da rade . EDIT Mam juz swojego 805 ;) W weekend testuje . Edytowane 2 Maja 2006 przez viod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Czekamy na testy :D :D K***a dopiero co kupywałem ten zasilacz ale ze mnie... :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) fajnie, chciałbym takie coś na swojego MARNEGO Celerona D załorzyc :D :D :) EDIT: z twojego sempa na lepszej plycie mozna by chyba wiecej wyciagnac :D EDIT2: czy moj MODECOM 300gtf uciagnie tego procka? hmmm mój ciągnął to co w podpisie z gf 6600 a to już troche bierze :) oczywiście na 2600MHz :D ale już całkiem nieźle chuczał... no ale ja mam jednak te 50W więcej. ale mysle ze bez oc da rade :) Edytowane 2 Maja 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 hmmm mój ciągnął to co w podpisie z gf 6600 a to już troche bierze :) oczywiście na 2600MHz :D ale już całkiem nieźle chuczał... no ale ja mam jednak te 50W więcej. ale mysle ze bez oc da rade :) raczej w gre wchodzi oc i to mnie boli ze znowu zasilacz bede musiał wymieniac :mur: :mur: 1 mies zbierałem na niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) no z dwoma rdzeniami przy intelu moze byc ciezko...ale najwyzej sie wylaczy jak to robi moj jak za duzo od niego wymaga (3ghz na 1,81V :lol: ) poprostu te zasilacze są gotowe na płyty dające pradu z 5v linii a nie z 12v bo już np fortron 350w mdm myśle ze dał by rade Edytowane 2 Maja 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) uruchomic sie spokojnie uruchomi z ta zasilka, niewiadomo co bedzie jak obciazymy kompa na maxa (co naprawde ciezko zrobic), a zasilka ktora pracuje na 80-90% mozliwosci non stop, nie zyje za dlugo zbieraj choc na jakiegos taniego chiefteca z serii HPC lub huntkeya 350AP, lub fortrona (dosc taniego!) Edytowane 3 Maja 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mi oczywiscie chodzilo o krecenie ;) Niemiec ma ten zasilacz i ciagna D805 oraz 6800gs . Ciekawe co na to moj Chieftec 420DF <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mi oczywiscie chodzilo o krecenie ;) Niemiec ma ten zasilacz i ciagna D805 oraz 6800gs . Ciekawe co na to moj Chieftec 420DF <_<mialem takiego szefa i biedaczysko na 820 i 6800 piszczał skwierczał i prychał :lol: zainwerstuj w cos z mocna linia 12V (chcesz mojego tagana? ) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) ja wlasnie ujerzdzam swojego modecom 300gtf chłopak sie meczy strasznie procek 4000, ram 3-4-4-8@250@2.85v a grafe nie krece bo mi sie jeszcze spali :D/ edit: i wszytsko sp2004 :D :D :-P Edytowane 3 Maja 2006 przez Polak_1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja wlasnie ujerzdzam swojego modecom 300gtf chłopak sie meczy strasznie procek 4000, ram 3-4-4-8@250@2.85v a grafe nie krece bo mi sie jeszcze spali :D/ edit: i wszytsko sp2004 :D :D :-P na p D zapomnij o slabym zasilaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Thx geng ja mam r9550 wiec styknie :lol: Mam nadzieje ze dorwe w Olsztynie P5P800se i bede mogl sie pobawic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Thx geng ja mam r9550 wiec styknie :lol: Mam nadzieje ze dorwe w Olsztynie P5P800se i bede mogl sie pobawic .bez oc proca styknie ale ten proc bez oc nie jest superowy :wink: przynajmniej te 3.8ghz wyciagnac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mi oczywiscie chodzilo o krecenie ;) Niemiec ma ten zasilacz i ciagna D805 oraz 6800gs . Ciekawe co na to moj Chieftec 420DF <_< no ten huntkey ma prawdziwej mocy cos ponad 400wat wiec daje rade, w tej cenie ciezko o lepsza zasilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 no ten huntkey ma prawdziwej mocy cos ponad 400wat wiec daje rade, w tej cenie ciezko o lepsza zasilketylko czy ma silne 12 czy 5V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Bo to oem, produkowany dla Siemensa itp. Ta płytka to jest tania faktycznie, stabilna i nic więcej. Nie polecam ;) Na początek nie bede miał tyle kasy, zeby kupic odrazu cos z dual ddr2 za ponad 300zł. Na płyte jak obliczyłem zostanie mi marne 150zł, wiec na poczatek bede musiał sie pomęczyc na czym takim, a potem kupic cos innego. Zadnego info nie ma ani o tym chipsecie a ni o tej płycie w necie, sprawdzałem na stronie sisa i pisze ze ten chipset jest do AMD, znalazłem tez inny opis o ontelu ale nie ma nic o tym jakie procki obsługuje. W opisie na aukcji, jest ze ma nawet wszystkie funkcje asusa do podkręcania, wiec moze taka zła nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja ma chiefteca 420df i powiem szczerze ze daje rade bez problemu w stresie mało sie grzeje przy przetaktowanym d805 na 3,8 ghz . oczywiscie nie mam szybkiej grafy (x600pro) . natomiast powiem ze nie polecam zakupu chiefteca ponieważ od momentu co chieftec zmienił podwykonawce mocno sie obniżyła jakosc i duzo trafia do serwisu ( ja mam jeszcze na szczescie starą wersje) polecama tagana easycon 430w spokojnie da sobie rade z d805 i mocną grafą :) jak ktos by szukał nowego tagana zapraszam na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 tylko czy ma silne 12 czy 5V?ma: 12v1: 12A 12v2: 15A czyli reasumujac na jeden powinien przeniesc conajmniej do 20A a to powinno wystarczyc zeby podrzucuc 805tke do 3.5-4GHz napewno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mam Huntkeya HK-400AP z tym co w sygnaturce i nie ma problemu z napięciami i uciągnięciem tego wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 moj ma 3.3v 20A 5v2.0A 12v 13A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 moj ma 3.3v 20A 5v2.0A 12v 13A no na 12v to malo tych amperow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 no na 12v to malo tych amperow Ten modecom to mimo wszystko mocne bydle ale bez przesady ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 moj tagan po w stressie ma problemy z tym procem (tyle ze u mnie 4.1 1.58V na codzien) z 12V spada do 11.65 :/ niezla grzałka z tej 805 takie 3.8ghz ~1.45V to nic, schody zaczynaja sie pozniej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mi oczywiscie chodzilo o krecenie ;) Niemiec ma 2114848[/snapback] tylko czy ma silne 12 czy 5V? jezeli chodzi o huntka to ma podwojna 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jezeli chodzi o huntka to ma podwojna 12. 6 postow wyzej bylo mowione, to nic dobrego taka 2x12v ale zasilak to klasa sama w sobie wiec do 4GHz przy slabszej grafie i nie ma problemow, poza glosnoscia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 u mnie przy 3,6ghz z 7800gt i 7900GT nie bylo najmniejszych problemow ani ze stabilnoscia napiec ani z glosnoscia o ktorej piszesz. zasilacz mial taka glosnosc jak z sempronem i x550 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...