p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 o glosnosci lepiej nie pisac, poprostu co kto uwaza za glosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 nie napisalem, ze jest cichy tylko, ze nie zrobil sie glosniejszy pod wiekszym obciazeniem a to jest drobna roznica ;] cichy to moze byc pasywny zasilacz jak cewki nie beda mu piszczec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) takie obciazenie zasilki na stale jest glupota i nikt tego nie zaprzeczy, poprostu zasilka umrze szybko... nie ma co sie sprzeczac, moze jakis ranking w oc tego proca powstanie, jakis oficjalny zeby bylo o co walczyc...? Edytowane 3 Maja 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 takie obciazenie zasilki na stale jest glupota i nikt tego nie zaprzeczy, poprostu zasilka umrze szybko... nie ma co sie sprzeczac, moze jakis ranking w oc tego proca powstanie, jakis oficjalny zeby bylo o co walczyc...? potestuj swojego proca na wyzszych taktach ciekaw jestem ile wyciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 potestuj swojego proca na wyzszych taktach ciekaw jestem ile wyciagnie pojutrze dopiero bede mial mozliwosc, ale napewno zdam relacje co i jak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 pojutrze dopiero bede mial mozliwosc, ale napewno zdam relacje co i jak :]dovoltuj chama i jedziesz na maxa, zjarac to sie nie zjara nie boj sie:P 1.6V spox mozesz dawac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 dovoltuj chama i jedziesz na maxa, zjarac to sie nie zjara nie boj sie:P 1.6V spox mozesz dawac:P hehehe, sie nie boje, ninja sobie nawet radzi, srednio mi dziala na 3.5GHz przy 55*C, w stresie mam ok 68max, akasa na nim siedzi, w budzie adda'y dwie, na 4GHz po ok 7-9*C wiecej... ale juz mam pomysl na moda dla ninji wiec chce 4GHz standardowo miec, ale niewiem co na to zasilka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 hehehe, sie nie boje, ninja sobie nawet radzi, srednio mi dziala na 3.5GHz przy 55*C, w stresie mam ok 68max, akasa na nim siedzi, w budzie adda'y dwie, na 4GHz po ok 7-9*C wiecej... ale juz mam pomysl na moda dla ninji wiec chce 4GHz standardowo miec, ale niewiem co na to zasilka :P Twoja 520 nie powinna nawet się zająknąć przy takim obciążeniu, ja powiem Ci tylko tyle ze mój Topower 450 Wat do obciążenia 520 W trzyma linię 12V na poziomie 12.03 V :] A po za tym na targach widziałem kompa z jakimś x1900 xtx spiętym w crosfire, z DC i w szczytowym obciążeniu brał 525 W ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) tak, ale ja mam z serii P5, czyli wszystkie napiecia ida z jednego zrodla, nie jak w serii P6 ze 12v osobno, reszta osobno... bo jak obciaze 12v mocno to 5v mi skacze natychmiast do gory, i odwrotnie... ja mam na 12v az i tylko 28A max, a na 5v az 50A (mozna by kombajn podlaczyc) co jest mi juz nie potrzebne, dlatego wole wymienic chyba zasilke na cos co ma conajmniej 30A na 12v, na 5V tez 30 spokojnie by wystarczylo... jak KvaNfield myslisz? moze ktos chetny na moja zasilke? jeszcze gwarancjaz dwa lata :D Edytowane 4 Maja 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Hmm, no to lipa trochę, ja myślałem że masz 2 linie 12 V, jeśli nie to może być mało (w moim P3 są 2x12V-20A). Więc jeśli masz możliwość to sprzedaj póki nie stracił zbyt wiele na wartości. Polecam zasiłkę z mojego podpisu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANDZEJ_1991 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Ten modecom to mimo wszystko mocne bydle ale bez przesady ;) .no bydle wiem bo mam:) za taka kase to nic lepszego sie raczej nie dostanie no chyba ze forton:).Pozdro Edytowane 4 Maja 2006 przez ANDZEJ_1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 no bydle wiem bo mam:) za taka kase to nic lepszego sie raczej nie dostanie no chyba ze forton:).Pozdroracja - bardzo dobre zasiłki - dla mnie plusem jest to, iż mają zawyżone napięcie na liniach (12v - 12,3v; 5v - 5,1v; 3,3v - tutaj rock stable 3.33v) naprawde - mają one 350W ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Hmm, no to lipa trochę, ja myślałem że masz 2 linie 12 V, jeśli nie to może być mało (w moim P3 są 2x12V-20A). Więc jeśli masz możliwość to sprzedaj póki nie stracił zbyt wiele na wartości. Polecam zasiłkę z mojego podpisu :] hehe, juz mam upatrzonego seasonica: 430 lub 400W niewiem bo bardzo sie od siebie roznia, noi tez trzeba troche doplacic podobno seasonic jest lepsza wersja fortrona? ktos sie orientuje, niby to ta sama marka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANDZEJ_1991 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 fotka mego zasilacza ale nie widaz zadobrze tych A :cry: mozna ma linie 3.3 20A :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 fotka mego zasilacza ale nie widaz zadobrze tych A :cry: mozna ma linie 3.3 20A :D o tej zasilce po tym zdjeciu niewiele mozna powiedziec na zdjeciu Moja Buda to twoja obudowa? bo tam jest tagan jak widze...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANDZEJ_1991 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 o tej zasilce po tym zdjeciu niewiele mozna powiedziec na zdjeciu Moja Buda to twoja obudowa? bo tam jest tagan jak widze...?? wydaje ci sie spójrz jeszcze raz, przez przypadek wstawilem tam innego linka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 NOO teraz jest juz lux, ale tamten komp tez byl fajny z tym taganem :P a na powaznie, to zapodaj jakiegos linka np z allegro gdzie jest twoj model zasilki to latwo sie odczyta co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 modecom 300 GTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 chlopaki troche zbaczacie to nei jest temat o zasilaczach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no no :) hey geng, swojego sprzeta ciagniesz na tym taganie co na sprzedarz czy juz na czyms innym? ten gf tez krecony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no no :) hey geng, swojego sprzeta ciagniesz na tym taganie co na sprzedarz czy juz na czyms innym? ten gf tez krecony? no na taganie tym leci jak na razie gf chwilowo nie oc bo nie gram w 3d zadne wiec po co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no to sobie tagan radzi, moge wiedziec czemu zmieniasz? moze chcesz mojego Topowera 520W ^^ :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no to sobie tagan radzi, moge wiedziec czemu zmieniasz? moze chcesz mojego Topowera 520W ^^ :D :D :D jak zmieniać to na coś lepszego od TopPowera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) jak zmieniać to na coś lepszego od TopPowera :D ehhehe dowcipne :mad: gdyby topower robil zasilki naprawde ciche (cos nie glosniejszego niz stare tagany U01) to pewnie bym go sobie zostawil, choc te topowery sa i tak bardzo ciche Edytowane 5 Maja 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nowa recka naszego ulubienca;) http://pclab.pl/art19380.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ehhehe dowcipne :mad: gdyby topower robil zasilki naprawde ciche (cos nie glosniejszego niz stare tagany U01) to pewnie bym go sobie zostawil, choc te topowery sa i tak bardzo ciche na sranie mi topower (przeciez to tagan - jedna fabryka) jak juz to bede bral enerka albo anteca a tagana chce zmienic bo z moim konfigu poprostu nie wyrabia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nowa recka naszego ulubienca;) http://pclab.pl/art19380.html o mozna se poczytac, dzieki Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ale ona nie wnosi nic nowego do tematu (ta recka) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ale ona nie wnosi nic nowego do tematu (ta recka) :)bo to pclab :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 mam problem z plyta P5LD2, nie dziala mi dzielnik 1:1 powyzej 600mhz na pamieciach, od 601 nie reaguje wogole komp juz, 600 chodzi wszystko ok, mam 5 timingow, stale wartosci, przy ktorych na dzielniku mniejszym smigaja pamieci 670mhz spokojnie, musze non topa jechac na div 5:6 kts wie jak pomoc? domyslam sie ze trzeba cos przestawic, ale probowalem wiele i nie moge dojsc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...