viod Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Juz biegne :lol: Ciekawe kto sie skusi na katowanego procka ;) Zreszta tak duzo to sie nie meczyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Juz biegne :lol: Ciekawe kto sie skusi na katowanego procka ;) Zreszta tak duzo to sie nie meczyl ;)katowany paroma testami no duzo mu sie stalo pozatym ze sie wygrzal.... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Myslicie ze tak latwo ubic Intela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) w tyg spyle procka i zobaczycie moje boje w innym topiku ;] "rozmyslilem sie, nie chce go sprzedawac" Czyli jednak jeszcze trochę w tym? (albo poza aukcją poszedł :wink:) Edytowane 15 Maja 2006 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Albo kobieta powiedziala ze chce pierscionek i kasy zabraklo na nowa platforme ;) Ja sie dzisiaj zajme swoim zestawikiem moze uda sie te +5MHz :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 nie...;] biere 930 poprostu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 No to ladnie ;) Mi narazie gruchot starcza pozniej przesiade sie na przyszla 915 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 dzisiaj mnie rozwalil koleś co odemnie kupił proca (D805) :D napisał na maila że mu komp nie wstaje, dzwonie do niego pierwsze co pytam jaką ma płyte powiedział mi że ma jakąś intela ... na chipie 915 :D troche sie wkurzył jak sie dowiedział że trzeba płyte za 400zl kupić heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 dzisiaj mnie rozwalil koleś co odemnie kupił proca (D805) :D napisał na maila że mu komp nie wstaje, dzwonie do niego pierwsze co pytam jaką ma płyte powiedział mi że ma jakąś intela ... na chipie 915 :D troche sie wkurzył jak sie dowiedział że trzeba płyte za 400zl kupić heh Jak koleś but :P A btw, jakoś po środzie będziemy katować moją 805 zanim pójdzie na sprzedaż na allegro ;) Powyżej 4 GHz bezproblemowo robi więc krótko mówiąc będzie ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ty najpierw tego Abita zmień na coś porządnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ty najpierw tego Abita zmień na coś porządnego :P Mobo mam zamiar zmienić jak wyjdzie coś pod conrouka :P :D A teraz chce zapodać tą 930 i zobaczyć czy Mobo dobrnie do magicznego dla niej muru FSB 340 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 na fwc pewnie tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Lub na FC, DI, LN2... ;) Edytowane 15 Maja 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Gorzej jak Ci braknie FSB :lol: skoro mój spokojnie dolatuje do 345 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 jestem pełen podziwu dla twojego procka! jakie temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 hipo wypad do innego topiku jutro oddaje procka w inne rece i dzisiaj taki pozegnalny wyniczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 bo procek natchniety moimi lamerskimi lapkami, tu inna sztuka dopiero co wsadzona w kompa, napiecie 1,3 chlodzenie box Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 bo procek natchniety moimi lamerskimi lapkami, tu inna sztuka dopiero co wsadzona w kompa, napiecie 1,3 chlodzenie box widze że płytka troche zaniża ;) ten procek to chyba lepszy niż genga :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 bo procek natchniety moimi lamerskimi lapkami, tu inna sztuka dopiero co wsadzona w kompa, napiecie 1,3 chlodzenie box no to tylko pogratulowac sztuki, naprawde ladnie sie @ z wc to i moze wynik genga sie scignie... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 wynik moze byc, ale Vdropp mnie wkurza :/ przy 4,2ghz roznica napiec miedzy idle a stress to 0,1V :| trzeba wreszcie masella sciagnac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 4ghz na boxie - nice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) widze że płytka troche zaniża ;) ten procek to chyba lepszy niż genga :> Ale to przecież jest 930 :blink: Lepszy jest napewno już z samej racji że jest 930 :P A jeśli chodzi o 930 to jeśli pamięć mnie nie myli ktoś na AC na XS póścił takie cuś na 4.67 GHz :P Edytowane 15 Maja 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 no wlasnie nie wiem czmu niemiec tym tu sie chwali i sie wszyscy podniecaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 eeeeeeee myslalem ze to 805 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 bo sie Hipek chwalil [; ja mam cos nie tak z temp, bo przy 4,2 dobija juz mi do 88st :| ale jak bede mial go do soboty to bedzie zabawa, bo bedzie Vdroop, gaz do fc przyjedzie a i sie dowiedzialem, ze rura mam do di w olsztynie [; do tego znalazlem 631 ES :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 bo sie Hipek chwalil [; ja mam cos nie tak z temp, bo przy 4,2 dobija juz mi do 88st :| ale jak bede mial go do soboty to bedzie zabawa, bo bedzie Vdroop, gaz do fc przyjedzie a i sie dowiedzialem, ze rura mam do di w olsztynie [; do tego znalazlem 631 ES :D To szykuje sie pracowity weekend ;) Po całej zabawie czekamy na jakąś relacje i jakieś dobre wyniki w SuperPi i Cinebench :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 no wlasnie nie wiem czmu niemiec tym tu sie chwali i sie wszyscy podniecaja :D no właśnie, przecież to Ty jesteś masta tego wątku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 w CB na 32bit os na ktorym chodze na codzien na 4,2 zrobilem 38sek tak na dzien dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 w CB na 32bit os na ktorym chodze na codzien na 4,2 zrobilem 38sek tak na dzien dobry No to dajesz CB 64bit i na jakimś lepszym chłodziwie 4.7 przynajmniej ;] EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 jeszcze nie EOT [; nie mam teraz lepszego chlodziwa i wogole nie posiadam xp64 :P temp daje sie we znaki, bo na 4,2 1,25V zaliczylem BSODA z 1h SP2004 przy wlaczaniu painta :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...