Niemiec Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 dobre plyty sa drogie, choc tylko umownie, ja za swojego asusa zaplacilem 600pln, ale ma 3 lata gwary. sam sie przesiadlem z nieglupiego zestawu na A64: sempron@2,7ghz; DFI LP UT nf4 i 2*512 A-data Vitesta @ 300mhz cl2,5-4-3-7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 wg mnie do gier AMD i tak byłoby lepsze, opłacalniejsze i wydajniejsze ale ta róznica wydajności to czesto znikoma... i tak bym wziął intela, choć drozszy... (DDR2 drogie płyty..) no akurat ddr2 jest tańsze od ddr1 so ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Yotomeczek: Można powiedzieć że cena się wyrównała. Ale jeszcze niedawno można było kupić DDR2 taniej niż DDR1 Niemiec: Nie wiem co jest grane, Sisoftware Sandra testy CPU arithmetic, CPU multimedia. Wyniki takie same bez względu na podkręcenie. W podsumowaniu rezultatów pisze procesor speed 2.65MHz, FSB bez względu na ustawienie 4x132. Masz to samo? Edytowane 3 Marca 2006 przez PioMX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 2*512 tccd kosztowalo mnie tyle samo co 2*512 corsairow XMS. tylko, ze TCCD byly uzywane przez rok.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 955 i 975 ma obslugiwac conroe :) Owszem , ale obecnie produkowane plyty maja niedostosowane uklady zasilajace wiec dopiero nowe rewizje bedzie w stanie obsluzyc to i to. Czyli dokladnie tak jak z prescotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 jk sie kreci ten Pentium D 805 i czy duża jest róznica wydajnosciowa miedzy tą 805 a P4 630?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nie ma ktos ochoty na abita al8 - posiadacze 6xx beda z niej raczej zadowoleni:) a ja potrzebuje pilnie sprzedac info na priv:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 off topowo ale mysle ze bardzo sie przyda mody do P5WD2(E) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 hehe znam na pamiec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 a ja dziekije za fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) a ja dziekije za fotki :) link do tych samych zdjęć podał Devilek (na poprzedniej stronie) Niemiec - najnowszy jaki był dostępny bios. Vdropp to konieczność na P5WD2, bo vcore zawsze spada, nawet przy małym o/c. Jak znajdę fotkę to pokaże Ci gdzie zmierzyć napięcie - nie pod radiatorem, na brzegu mobo jest punkt pomiarowy. Dobra mam : Masz i jedziesz :) Edytowane 4 Marca 2006 przez rambo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 musialem niezauwarzyc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Mozesz wrzucic wynik Cinebench 2003 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 @Niemiec jakie masz ustawienie na codzien tego pentiuma i temperaturki na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 teraz chodzi na 20*180. temp w idlu do 50st a pod dual SP2004 do 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 tak jak ktos napisal wyzej pusc cinebencha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 My z devilem tez chcemy Cinebencha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 oto wynik :P winda 32bit, ktora jest teraz na chodzio od 28godzin. jak widac szyna ogranicza wyniki, memek wyzej nie moge dac, bo skonczyly mi sie dzielniki do nich ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zobaczymy co mój D920 powie bo jak narazie to po ogladnięciu obrazków rosnie we mnie optymizm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ooo Hipus sie pojawil ;] masz juz mobo i ramki czy gdzies na sepa sie do netu dorwales?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 teraz chodzi na 20*180. temp w idlu do 50st a pod dual SP2004 do 80. Kamil to kiedy Ninje na wc zamieniasz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 jak mi jakikolwiek bloczek sprezetujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Jak tak dalej pójdzie to wszyscy z 805-kami będą musieli wode zakładać ! :lol2: (jeszcze jest zima - nie chcę myśleć co będzie latem ?? :rolleyes: ) Edit: Ile wychodzi dobre wc ? (chociaż dla mnie woda w kompie to wbrew prawom fizyki :D ) Edytowane 5 Marca 2006 przez vojt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 woda na nowych i firmowych komponentach to tak z 400pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ooo hipo - składaj maszyne szybko i trzaskaj wyniki - zima jeszcze trwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ooo hipo - składaj maszyne szybko i trzaskaj wyniki - zima jeszcze trwa ;) Hipa memki jesio u mnie leza bede je jutro tescil -> good ramy na D9GCT ;] ciekaw jestem co pokarza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Jakie tam sępienie :lol: zapłaciłem uczciwie w caffe internet :D Narazie sie przyglądam prockowi po pare razy dziennie :D i czekam aż sie zlituje skarbówka i zrobi mi zwrot zebym sobie mobo kupił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Czy moja płyta nie obsluguje tego procka? Przecierz ona jest przystosowana do pracy z p D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 obsluguje bo masz nf4 intel edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mac4 mowi ze nie ze niby chcial kupic taka dla brata i wyczytal na stronie gigabyta ze nie obsluguje tylko 805tek ;/ i co ja mam teraz zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...