Gustaf Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam serdecznie. Chciałbym dzisiaj po pracy kupić jakiś monitor 19 cali LCD mam na niego (na monitor z kablem) 2000 PLN W gre wchodzą 3 modele. Ale jak ktoś ma inne propozycje jestem otwarty... Moje typy to: Belinea 101920C Samsung 940 FN FJ 19-2 Monitor bedzie słuzyl glownie rozrywce (gry, filmy) Niestety w pracy nie mam za bardzo czasu przejrzeć forum. Bardzo proszę o krótki komentarz dlaczego dany model. A jeszcze bardziej co dyskwalifikuje dany (czasy, smuzenie, niepelna paleta barw...) Pozdrawiam Gustaf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=184515 Fujitsu Siemens, nie ma nic lepszego :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Fujitsu siemens P19-2 Ale ja bym grał samsunga 193P+ / 970P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam. FS P 19-2 + Dobry obraz, pełna paleta kolorów. Samsung 193P+ / 970P + Dobry obraz, szybka matryca (970 6ms), - moduł FRC (wprowadza dithering) Słowem bardzo podobne monitorki (te same matryce od Samsunga) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Witam Z braku czasu jeszcze nie udało mi się monitora kupić. Napewno odpada Belinea. Chodzi głównie o wygląd. Wiem że to jest najmniej istotne ale brzydki ten monitor jest strasznie :). Nie wiecie, gdzie w warszawie można zobaczyć FS P19-2? W Media Markecie nie było, na giełdzie elektronicznej również. Pozdr. Gustaf Edytowane 16 Lutego 2006 przez Gustaf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam. Parę adresów: 1 2 3 4 Może coś podpasuje sprawdz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...