lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Naszedł mnie taki pomysł, że mam np. 10 plików avi w folderze po około 10s i musze wszystkie otworzyć i zobaczyć co to jest. Ale właśnie mam pomysł na takie coś - czy da sie coś zrobić, do instalować itp. żeby np. w widoku miniatur mozna było puścic plik z filmem i zobaczyć co to jest za filmik, a nie kazdy otwierać osobno i oglądać :) Myśle że kojażycie o co chodzi ? Przecież ludzie windowsa tak modują/tuninguja :D ze (prawie) wszystko można zrobić, przerobić, dostosować, to moze i coś takiego da sie wykombinować ? THX I czekam na odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 bez przerobek windy: IrfanView, ACDCee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A niby jak to działa w ACDSee ? bo mi tylko ikone pokazuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...