Skocz do zawartości
Slavny

Sterownik Creative Czy Wogóle Jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam potężną prośbę...Poszukuje pilnie sterownika do karty dźwiękowej Creative'a Audigy2 LS (jako taką znajduje mi EVEREST ).Nie mam do niej orginalnego CD tylko jakąs cd-r'kę na ktorej jest jeden driver i to tylko pod WIN XP , a ja potrzebuje do win 98 / win me .Jak sciagne jakiekolwiek sery ze stronki creativa to podczas instalacji wyskakuje błąd,że nie mam zainstalowanej audigy w systemie.Jak wgram ten driver ktory mam na cd-r (oczywiscie tylko pod XP ) to juz pozniej wszystko jest ok i np. aktualizacja ze stronki creative'a przebiega bez zarzutu.Wiem ze niektórzy robia tak ze sciagaja jakis driver rozpakowuja go recznie jakims win zipem i wskazuja sciezke dostepu....ale nie mam juz na to siły :/ POMOCY

CZy wogóle ta karta może wspólpracowac z innym systemem niz WIN XP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na stronie creative są sterowniki do wszystkich produktó tej firmy.

Tak, ale tylko do wersji BOX, jeśli cos ma w nazwie OEM to nie ma do tego sterowników,no może są jakieś wyjątki, w najlepszym razie aktualizacje :lol2: Tym rózni się wersja BOX a OEM w wersji Creativa.A co w Polsce się kupuję ? Oczywiście OEM-a :lol: , bo tańszy i to znacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnij same stery do twojej karty i jak nie pójdą to weź je rozpakuj winrarem i zainstaluj i po kłopocie muszą działać.

Ale które stery? te od XP? Bo na stronie creativa wogóle nie widnieje cos takiego jak Soundblaster Audigy2 LS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi