Skocz do zawartości
wojtek4994

Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam poważny problem, prawdopodobnie z płytą główną. Początkowo podejrzewałem BIOS, więc tam zamieściłem wątek, ale to jednak coś ze sprzętem. Okazuje się ze to jednak sprzęt. Podaję link do tamtego tematu, proszę przeczytać (szczególnie drugą połowę), tam są opsiane moje problemy). Jeśli ktoś może mi pomóc to proszę! Pzdr

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=184315

popraw tytuł wątku - nie moze taki zostac, bo zablokuję Ci go ..

fipa

Edytowane przez fipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytalem caly tamten watek i powiem szczerze ze nic konkretnego mi do glowy nie przychodzi. Jedyne wyjscie to sprawdzic kazda czesc osobno w innym kompie. Wtedy znajdziesz ta ktora w tej konfiguracji nawala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale prawie wszystko już było sprawdzane (zasilacz, dysk, napedy, RAM, grafika). Każdy z tych elementów działał normalnie w innym kompie. Pozostaje jedynie procek (niestety nie mam możliwości sprawdzenia go, ponieważ nikt z moich znajomych nie posiada kompa z Socket 370). Czy jest jeszcze jakas mozliwosc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis celeron na s370 na allegro to koszt ponizej 20 zl. Jesli Ci bardzo zalezy to mozna kupic i sprawdzic czy na nim bedzie smigalo dobrze. Jak nie to definitywnie plyta. Tylko nie wiem czy jest sens chociaz procka zawsze mozna odsprzedac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...