wojtek4994 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Mam poważny problem, prawdopodobnie z płytą główną. Początkowo podejrzewałem BIOS, więc tam zamieściłem wątek, ale to jednak coś ze sprzętem. Okazuje się ze to jednak sprzęt. Podaję link do tamtego tematu, proszę przeczytać (szczególnie drugą połowę), tam są opsiane moje problemy). Jeśli ktoś może mi pomóc to proszę! Pzdr http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=184315 popraw tytuł wątku - nie moze taki zostac, bo zablokuję Ci go .. fipa Edytowane 15 Lutego 2006 przez fipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Przeczytalem caly tamten watek i powiem szczerze ze nic konkretnego mi do glowy nie przychodzi. Jedyne wyjscie to sprawdzic kazda czesc osobno w innym kompie. Wtedy znajdziesz ta ktora w tej konfiguracji nawala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 No tak, ale prawie wszystko już było sprawdzane (zasilacz, dysk, napedy, RAM, grafika). Każdy z tych elementów działał normalnie w innym kompie. Pozostaje jedynie procek (niestety nie mam możliwości sprawdzenia go, ponieważ nikt z moich znajomych nie posiada kompa z Socket 370). Czy jest jeszcze jakas mozliwosc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jakis celeron na s370 na allegro to koszt ponizej 20 zl. Jesli Ci bardzo zalezy to mozna kupic i sprawdzic czy na nim bedzie smigalo dobrze. Jak nie to definitywnie plyta. Tylko nie wiem czy jest sens chociaz procka zawsze mozna odsprzedac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 no tak to ostateczne wyjście, ale wolę jak już sprzedać to tak jak jest i miec spokój :/ ale jednak chciałbym się z tym pobawic i chociaz dowiedziec sie co to moze byc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...