wwwariat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Da sie ją naprawic?? Kabel przerywa i co jakis czas sie wylacza na sek po czym znowu ja wykrywa ale czasami pare razy pod rzad tak sie robi. Zreszta niewazne bo i tak grac sie nie da:( Jakies popmysly ? HLP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Raczej nic nie zrobisz....ja mialem to samo w IE 3.0 . trzeba kabel wymienic ale nigdzie nie dostaniesz zamiennika takze jedyne co ci pozostaje to zrobienie tego kabla na prowizorke. ja mam zrobione w Ie na prowizorke....ale o odsprzedaniu moge zapomniec (nikt nie da wiecej niz 50zl) i czasami nadal przerywa.... Jesli bys chcial sprzedac tego mx-a uszkodzonego to moglbym w sumie kupic:) a jeszcze co do pomocy to odezwij sie na gg 694 10 43 to pogadamy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 To coś specjalnego jest w tym kablu? Może kupić myche za 10zł i przelutować. Widzę, że nie ma sensu pakowanie się w logitecha. W jednym temacie piszą, że lakier schodzi, w tym o kablu... tandeta za kilka stówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...