!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) A oto moja nowa zabawka Opteron 170 3050Mhz na 1.43V z Beretem fajna zabawka 2x 3050Mhz :) Zobacze ile wycisne !! Teraz zabawa z Dual Core . 2x 3050Mhz 1.43V z IHS na WC !!! Edytowane 14 Lutego 2006 przez !STONKA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jaka seria? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ładne te procki masz. 3.05 na 1.43 dla mnie marzenie :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 0550VPMW !! 3x Procki narazie pzetestowalem kazdy na 3Ghz . 728 Batch 1.4V 3Ghz 473 Batch 1.37V 3Ghz 511 Batch 1.39V 3Ghz Lada dzien bede testowal nastepne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mmmmm jak czytam takie wyniki to miód malina :D, aż też by się chciało trafić na takie perełki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Postaram sie 3150 Mhz na Wodzie wycisnac albo tym prockiem albo innym , zobaczymy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 stonka co ty z tymi prockami robisz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A takie Hobby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ale sprzedajesz je, czy leżą na półce ;) jako trofea ps. gratuluje znajomości i procków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 On nas tymi prockami najzwyczajniej "doluje" :lol2: Stonka zrobilbys dobry uczynek i sprzedal pare sztuk do Polski . Jestes patriota czy nie ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Troche Sprzedaje ale nie dla Kasy to robie tylko wynikow !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) To jak nie dla kasy to oddaj jakiś po cenie w jakiej kupiłeś :razz: Niekoniecznie opka Jak bym miał dobre dojśćia i po częsci fundusze to tez bym miałe takie hobby :wink: Edytowane 14 Lutego 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 STONKA świetny procek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To jak nie dla kasy to oddaj jakiś po cenie w jakiej kupiłeś :razz: Niekoniecznie opka Jak bym miał dobre dojśćia i po częsci fundusze to tez bym miałe takie hobby :wink: Niesprzedaje Procki po takiej samej cennie co ja dostane z jednego powodu , pare razy sprzedalem procki dobrym znajomym na Forum a oni 3 godziny puzniej po 150€ albo 200€ wiecej posprzedawali te procesory albo sprzedalem gosciowi po znajomosci tanio a dwa dni puzniej chcialem od niego tego procka kupic spowrotem a cenne mi zrobil 100€ wiecej niezle co !! Moze tak poprostu szkopy sa , sam niewiem , ale same negatywy zrobilem jak tanio sprzedaje od niedawna dopasowuje moje cenny do innych i nieczuje sie zeby mnie w konia zrobili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 STONKA świetny wynik! Ale postaraj się o więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 W Tym tygodniu jeszcze Fx-60 se pykne jestem ciekawy jak to sie kreci czy bedzie lepiej niz moje 170DC . Zna moze ktos jakies review od tego procka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Taa... u nas to tych prockow jak grzybow po deszczu... Sa bardziej popularne niz Venice :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 kurde, normalnie jhestes naszym oknem na swiat :D jak ktosnie wchodzi na Xs to wystarczy poczytac Twoje temety i juz wiemy, co sie teraz kreci za granica......... super proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 gdybyś jeszcze potrafił zrobić z tych proców użytek :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) To jest wlasnie To Power jest ale niema czasu zeby sie tym wiecej pobawic niz oc ! Edytowane 14 Lutego 2006 przez !STONKA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A w czym jest więcej zabawy niż w OC?? :D dla mnie to wszystko w tej chwili... z braku nowych ciekawych prockow krece pamieci ostatnio :lol: też fajna zabawa ;) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Fajny procek, ale co to ma wspolnego z extremalnym oc? 1.43v na WC i juz nowy temat? Zaraz zakładam 2.7ghz 1.4v na BOXie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Fajny procek, ale co to ma wspolnego z extremalnym oc? 1.43v na WC i juz nowy temat? Zaraz zakładam 2.7ghz 1.4v na BOXie :lol: Co ma to wspulnego z extremalnym oc ??? Noto sobie znajdz Dual Core co robi 3050Mhz na 1.43V i to prime95 Stable na WC !! niemowie juz o superpi1m albo 32M Edytowane 14 Lutego 2006 przez !STONKA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Co ma to wspulnego z extremalnym oc ??? Noto sobie znajdz Dual Core co robi 3050Mhz na 1.43V i to prime95 Stable na WC !! niemowie juz o superpi1m albo 32M To sie powinno nazywac ekstremalne przebieranie xxx procków, a nie extremalne oc. AMDki extremalnie to k|ngp|n kreci ;).... 1GHz wiecej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To sie powinno nazywac ekstremalne przebieranie xxx procków, a nie extremalne oc. AMDki extremalnie to k|ngp|n kreci ;).... 1GHz wiecej :wink: Dobry procek to podstawa do extremalnie krencenia :) Tylko mi to niejest potzebne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Niesprzedaje Procki po takiej samej cennie co ja dostane z jednego powodu , pare razy sprzedalem procki dobrym znajomym na Forum a oni 3 godziny puzniej po 150€ albo 200€ wiecej posprzedawali te procesory albo sprzedalem gosciowi po znajomosci tanio a dwa dni puzniej chcialem od niego tego procka kupic spowrotem a cenne mi zrobil 100€ wiecej niezle co !! Moze tak poprostu szkopy sa , sam niewiem , ale same negatywy zrobilem jak tanio sprzedaje od niedawna dopasowuje moje cenny do innych i nieczuje sie zeby mnie w konia zrobili. Ejj spoko. I tak kasy nie mam :neutral: Dobry procek to podstawa do extremalnie krencenia :smile: Tylko mi to niejest potrzebne :smile: Jak coś to można IHS mode off, blok na gołe jajca, vcore w góre i dawać extreme na WC :razz: :lol: Edytowane 14 Lutego 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ja chce takiego procka, az mi slinka leci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Trafiła się dobra sztuka i tyle. W PL też pewnie można takie znaleźć tylko trzeba by przebrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 @!STONKA!, Powiedz mi (moze gdzies juz pisales), ale co to jest za woda? Jaka temperatura? Poza tym, w jaki sposob masz dostep do tych wszystkich prockow? Ten 170 jest rewelacyjny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 @!STONKA!, Powiedz mi (moze gdzies juz pisales), ale co to jest za woda? Jaka temperatura? Poza tym, w jaki sposob masz dostep do tych wszystkich prockow? Ten 170 jest rewelacyjny! jaki dociekliwy ... :-P Ciebie nikt nie wypytuje :lol2: naXS też macie swoje tajemniczki :lol: BTW - avantar brzydki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...