hospes Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak w temacie , czy jesli mam DSL i chce go podzielic na 11 osobdrogą radiową 2,4 GH musze posiadac jakies zezwolenia na to? i jak to sie ma do podatku, jestem osobą prywatną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 bez zezwolen bez podatkow ( jesli nie osiagasz dochodow z tego tytulu :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Teoretycznie bez zezwolenia, jak prowadzisz dzialalnosc to musisz do jakiegos tam urzedu ze nadajesz i czasem potrafia chamy kontrole zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 znalezłem cos takiego : http://www.urtip.gov.pl/urtip/index.jsp?pl...out=6&page=text \ z tego wynika ze jak nie przekrocze 100 mW to nie musze miec zezwolenia i teraz pytanie czy są na allegro takie antenki o co hodzi z tym dbi np. antenka dookulna 18dbi jak to sie przelicza na mW ile taka antenka ma mW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...