grzesio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a ja pipieram Grzesia........ od pewnego czasu na forum zaczynaja sie glupie topici......... aha.. moj komp nie ma imieniaFajnie ze jeszcze ktos jest po mojej stronie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 :? co sie dzieje? Wysyp 'genialnych' tematow :? Ciekawe kiedy bedzie temat " jak ma na imie twoj k*tas" Mój ma na imie Adam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 JA mam po prostu : Tom.O, jest u mnie w sieci jeden wyróżniający się : PC Best Ever... (mimo iż to najsłabszy komp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :PChodzi o nazwe w otoczeniu sieciowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :PChodzi o nazwe w otoczeniu sieciowym.A co to za różnica jak się będzie nazywał :?: :?: Czy to coś zmieni??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 U mnie ten z podpisu w sieci widnieje jako "trio" -od nazwy firmy w ktorej zostal kupiony (pierwotnie ;) ). A stary komp (200MMX, 32mb ram, voodoo2 12mb) jest jako "rocket" :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :PChodzi o nazwe w otoczeniu sieciowym.A co to za różnica jak się będzie nazywał :?: :?: Czy to coś zmieni??? Oczywiscie ze tak !!! jak ladnie nazwiesz kompy to beda szybciej w sieci dzialac !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :PChodzi o nazwe w otoczeniu sieciowym.A co to za różnica jak się będzie nazywał :?: :?: Czy to coś zmieni??? Oczywiscie ze tak !!! jak ladnie nazwiesz kompy to beda szybciej w sieci dzialac !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: 8O to żeś mnie tym zgioł, Nasza grupa robocza nazywa się KOMBINERKI i wszystko spox działa a po zatym ten temat nie jest zbyt intelighentny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :PRacja komp to komp i tyle :P :? co sie dzieje? Wysyp 'genialnych' tematow :? Ciekawe kiedy bedzie temat " jak ma na imie twoj k*tas" k*tas to k*tas i tyle, ważne by kobiecie pasowało. BTW Jak za mały to se kliknij LOL buahahah :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 LOL ta stronka jest niezla :mrgreen: co Amoniak zapodal ;) A moj komp sie nazywa IgOr a czemu...? To ja sam nie wiem..;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 no jasne - z ankieta :D ale co z tymi kilkoma paniami ktore sa na forum? Kce zauwazyc ze to osla laczka wiec co taki mag jak ty tu robi. A poważnie moj zwie sie zepus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 no jasne - z ankieta :D ale co z tymi kilkoma paniami ktore sa na forum? Kce zauwazyc ze to osla laczka wiec co taki mag jak ty tu robi. A poważnie moj zwie sie zepus W taki sposób też można nabijać sobie posty :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A poco nazywać kompa, komp to komp i tyle :PChodzi o nazwe w otoczeniu sieciowym.A co to za różnica jak się będzie nazywał :?: :?: Czy to coś zmieni??? Oczywiscie ze tak !!! jak ladnie nazwiesz kompy to beda szybciej w sieci dzialac !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: 8O to żeś mnie tym zgioł, Nasza grupa robocza nazywa się KOMBINERKI i wszystko spox działa a po zatym ten temat nie jest zbyt intelighentny :P Hmm, chyba po to jest ośla, ale moze sie myle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...