lucio82 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 witam mam problem zarazwybie ram sie do sklepu po pamiec ddr-ram a mam zainstalowany Kingston DDR 2 x 256MB PC-400 CL2.5, chce dokupic Kingston DDR 512MB PC-400 CL2.5, ale nie wiem czy bedzie ok , a moze jakas inna firma? prosze o podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 witam mam problem zarazwybie ram sie do sklepu po pamiec ddr-ram a mam zainstalowany Kingston DDR 2 x 256MB PC-400 CL2.5, chce dokupic Kingston DDR 512MB PC-400 CL2.5, ale nie wiem czy bedzie ok , a moze jakas inna firma? prosze o podpowiedz Czyli masz paltforme na Intelu skoro DDR 2 ładujesz? Chodzic powinno bez wiekszych problemów tylko zobacz w instrukcji płyty czy cos o tym napisali ... bo różnie to bywa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Eeee ja tu nie widze DDR2. Ma zwykle DDR. Jak nie kręcisz to najlepiej najtansze ramki, marka w tym wypadku nic nie daje. Chyba, że masz proca na s754/939 ze słabym kontrolerem pamięci to może być problem z 400mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Eeee ja tu nie widze DDR2. Ma zwykle DDR. Jak nie kręcisz to najlepiej najtansze ramki, marka w tym wypadku nic nie daje. Chyba, że masz proca na s754/939 ze słabym kontrolerem pamięci to może być problem z 400mhz. Błehehe spostrzegłem 2 DDR wiec skumałem "wzrokowo" że DDR2 :D więc looz bierz jak klega radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...