reed Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. no to by go suprawiedliwialo..... oby szybko zdrowial.... jak jest porzadny czlek to wyjasni dlaczego sie tak przeciaga :D Zona Thorna mi napisala, ze ma operacje kolana i w sobote bedzie w domu juz. :D Thorn zdrowiej nam szybko :) A zdawalo mi sie ze Popix o dwoch kolanach mowil 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Moze ktos z Was wie jaka konstrukcje ma ten blok w srodku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Moze ktos z Was wie jaka konstrukcje ma ten blok w srodku? Ja nie wiem jak jest zbudowany, ale musi to byc cos szczegolnie dobrego, bo wygral w tesci na jakiejs stronce niemieckiej... a wyglada tak niepozornie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 wyglada tak jakby byl pusty i super plaski w srodku (moze w tym szalenstwie jest metoda :P) ... z czyms mi sie to kojarzy hehe... ale faktycznie w tym tescie wypadl miodzio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ins@ne Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 atotech w pelnej krasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 atotech w pelnej krasie ;) Co to jest????? :roll: To jakas karatka 3D??? Blok jest :twisted: :twisted: :twisted: , wyniki ma super, ale cena 80E (Nukleon jest 2 razy tanszy), ale za jakos trzeba placic. Ciekawe czy to jest lepsze od WW :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 wp wygląda jak prostokąt poprzewiercany wewnątrz bardzo małymiotworami - czyżby renesans wierconych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Na pewnio nikt wiertlem by czegos takiego nie robil. Nadal zachodze w glowe co tam w srodku siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 michodzi konkretnie tylko o ten prostokątnad jądrem.- jest dziurkowany otworamipodłużynymi to widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A reszta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 wlot zrobiony jest jako pusta przestrzeń, potem woda przelatuje przez te podłużne gęste otwory i wlatuje do puseego pudła- konstrukcja prosta, ale coś musieli z nią zrobić że jest taka wydajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A nie masz jakiegos linka do dobrego przekroju? Moze jakis opic tego bloczku? Jak oni to wogle zrobili. Atotech to firma ktora generalnie zajmuje sie obrobka metali, wiec moze jakies lasery albo inne cuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 moge zrobić rzuty tego jak ja to widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Szczerze powiedziawszy to Thorn, wziął moje bloczki i jakoś test sie urwał, zresztą kontakt też..... czyżby Thorn znikł jak Miko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 wzioł bloki i sięnie pokazuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Miał być taki wypasiony test a tu kupa. :( Zarąbali Mate'owi bloczki i tyle ich widzieli... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No to kto teraz zrobi test bloczków? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Właściwie jak nie będzie chętnego to się bardzo chętnie tego podejmę. Co wy na to? Mam do dyspozycji pompy: PH802 i AquaShut 400l/h bloczki: blue box i prawdopodobnie tego nowego frezowanego z republiki nagrzewnice z forda alu i z żuka miedziana I koope chęci ;-) Trzeba by tylko pogadać z gościem z republiki. Ale to narazie tylko gdybanie, może thorn sie odezwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...