[S)zkieleto(R] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 To co zobaczyłem po prostu rzuciło mnie na kolana.To jest demo i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że zajmuje......64 kb.Mi osobiście szczęka opadła jak zobaczyłem co można w 64 kb zmieścić ( słowo honoru że spojrzałem na karte sieciową czy oby z netu nie doczytuje).Po prostu wypasX10.Zanim coś napiszecie to sciagnijcie to i zobaczcie. http://www.republika.pl/szkieletx/squish_b...and.64kb!!!.zip i jeszcze jedno 64 kb tez wypas http://www.republika.pl/szkieletx/fr08_fin...nal.64%20kb.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 sciagnolem to niezle jest powiem szczerze ale wiesz co ta grafa nie jest w pliku on jest renederowan prze komputer tamm jest sam kod daltego tak to wyglada neiwiem moge gupoty mwoiec ale napewneo tyle grafy takiej jakosc nie weszlo by do pliku 60kb :-) chyba ze jest jakis nowy Photoshop max cmopresion :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Niech ktoś kto sie zna wytłumaczy dlaczego te Dema które mają po 64 kb wygladają tak czadesrsko że imho przebijają miejscami grafe z 3dmarka..o co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wydaje mis sie tak jak pisalem ty szkieletero ja nei wiedzialem ze ty taki as jestes kliknij tu http://www.szkieletor.aresztowany.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 dx error ktorego macie dx'a do tego ...9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 dx error ktorego macie dx'a do tego ...9 ? 8,1 standart w XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 to 8.1 mam i nie chce pojsc cos ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 to 8.1 mam i nie chce pojsc cos ;< nie mam pojeci ja salem ten pierwszy link chodzi ok drugigeo nei prubowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Pod koniec drugiego dema jest wypowiedz jego tworcow. Napisali ze zostalo im jeszcze 7 kb do wykorzystania. Jesli pliki z grafika i muzyka nie bylyby skompresowane to ponoc calosc zajmowalaby zamiast 64 kb 1.9 gb. Powiem ze zadziwiajaco mocno skompresowali wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O o w morde 8O naprawde niezle :twisted: i co najwazniejsze to jest plynne :!: :!: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O o w morde 8O naprawde niezle :twisted: i co najwazniejsze to jest plynne :!: :!: 8O Zapomniałeś dodać: I tylko 64kb! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wyjasnienie jest proste... cale demko zostalo napisane w assembelerze i to przez ludzi bardoz dobrze znajacych ten jezyk i budowe exe'ka. Dzieki temu mogli zminimalizowac kod do minimum, no i okroic execa z niepotrzebnych rzeczy. Gdyby producenci gier pisali wszystko (!) w assemblerze milibysmy pieknie dzialajace gta3 nawet na troche starszych kompach itp :) No i nie potrrzebaby bylo 3CD :> Ale... pisane takiej gry tylko w assemblerze zajloby conajmniej lata, pozatym nie jest to latwe i nikomu sie nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wyjasnienie jest proste... cale demko zostalo napisane w assembelerze i to przez ludzi bardoz dobrze znajacych ten jezyk i budowe exe'ka. Eee, nieprawda. To się dociąga z internetu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jak dla mnie extra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wyjasnienie jest proste... cale demko zostalo napisane w assembelerze i to przez ludzi bardoz dobrze znajacych ten jezyk i budowe exe'ka. Eee, nieprawda. To się dociąga z internetu 8)Nic się nie dociąga bo jak oglądałem to odłączyłem połączenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Co prawda łąki z 3dmarka to nie przebije... ale poziom naprawdę niezły :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Rysunek "on live" twoja grafa to renderuje na żywo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no coz dema amigowskie zajmujace po 100kb trwaja niekiedy ponad godzine maja super jakos grafy (rozne efekty) i dzwiek - grunt to dobrze zaprogramowac i skompilowac to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Niezłe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ile to można zdziałać mając 64kb :!: Wg mnie super!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O spoko WOW ... plynie mi chodzilo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 spox :P 64kb przecierz to jest praktycznie niemozliwe naprawde chlopcy zaszaleli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ludzie nigdy nie widzieliscie scenowych demek?? albo intr 8kb?? Fakt ze byly graficznie slabsze...ale ja bawilem sie w scene jakies 3 lata temu i komputry byly znacznie slabsze, ale jak znajde cos na kompaktach to zapodam tu. Ps Fido ma racje wszystko tu jest robione w assemblerze i generowane w realu. Gdyby gry robiliw assm a nie w c++ to tez by zajmowaly mniej i dzialaly szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Pozostaje tylko ubolewać ze potencjał naszych kart graficznych nie jest wykorzystany w pełni.Pewnie do takiego GTA3 by wystarczyła Riva TNT hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Napatrzyło sie na te dema- CDA je bardzo promowało, tyle, że z czasem wszyscy pisali ,,wywalcie tą scenę" itp. Nie wiem jak teraz, ale był czas, że o scenie dużo sie pisało i mówiło...teraz słabo, ale widać, są ludzie, co w tym robią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Slayer akurat w cda byly sredniej jakosci prace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 qurwa mi to nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Atari mialo 64kb a gierki tak nie wygladaly :lol: :lol: SZOK normalnie wszystko piekne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wow wilczek byc pod wrazeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...