ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zapraszam jak bylo to sorki :-) http://www.deathclock.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 lol, nawet se testament mozna napisac na tej stronce ;] hmm wg. tego mi zostaly jeszcze 53lata , malo cos ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 lol, nawet se testament mozna napisac na tej stronce ;] hmm wg. tego mi zostaly jeszcze 53lata , malo cos ;]] eehh to muisz byc mlody :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Stare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Stare hmm ale tez na forum nie znalazlem :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Na forum moze nie bylo ale wiedzialem wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ahh to niez innii tez zobacza czy nie pokazujemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 lol, nawet se testament mozna napisac na tej stronce ;] hmm wg. tego mi zostaly jeszcze 53lata , malo cos ;]] eehh to muisz byc mlody :PP20 na karku ;) , ciekawe jakim wzorem liczy ten progs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 fajny ten skrypt jest :-) wyslij maial to ci udostepnia spox chlopaki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja mam jesszcze 70 lat życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja mam jesszcze 70 lat życia ta chyba w kiciu obczaj tu www.cyraxfx.aresztowany.com jak wyjdziesz daj znac podesle jakas paczke :-) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja mam jesszcze 70 lat życia Ja tez :twisted: . Widze ze niektorym zostalo mniej hie hie hie :P bedziemy razem prowadzic forum bez takiego grzesia :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ...bedziemy razem prowadzic forum bez takiego grzesia :P :lol:zenujace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja mam jeszcze całe 60..... Czemu tak dużo? Liczyłem na jakieś 5.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.deathclock.com/dw.cfm?Day=26&Mo...ale&Mode=Normal :wink: [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.deathclock.com/dw.cfm?Day=26&Mo...ale&Mode=Normal :wink: [/url] He is dead :) A ja zemre Wednesday, July 30, 2059. No to jeszcze mi troche czasu zostało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Mi jeszcze zostalo 80 lat, k* troche kruko, trza szybko dzialac i to max szybko Zgon nastapi Saturday, July 10, 2083. Dobrze zew nie July 4 bo nikt by tego nie zauwazyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.deathclock.com/dw.cfm?Day=26&Mo...ale&Mode=Normal :wink: [/url] Pompej zyjesz jeszcze..............Pompej..................odezwij sie.................hELP!.......... We're so Sorry but our grandson, hes died, becous of the age and smoking and drinking alcohol :) :) :) :lol: :lol: Bez obrazy pompej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Friday , August 4 , 2079 wow czyli jakieś 77lat jeszcze :) przyjmując ze mam 15 to bede zyl 92lata spoko tak moge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja Wednesday April 23 2059 - to przy ustawieniu normal. Przy optimist jest lepiej dużo bo Monday May 22 2084. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja mam jeszcze 79lat zycia spoko to mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Huhu a ja za 19 lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 fajowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.deathclock.com/dw.cfm?Day=02&Mo...Mode=Optimistic huh jaka ulga :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 lol Friday, March 20, 2043 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 moja data snmierci Thursday, November 23, 2023 fuck to niedlugo nie chce umierac w wieku 36 lat :( :( a na twoim miejscu pompej to ja bym z domu nie wychodzil i sral po gaciach :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 HEhehehe >>>Saturday, March 16, 2075 ...bede zył 95 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.deathclock.com/dw.cfm?Day=03&Mo...ale&Mode=Normal Nieduzo,nieduzo.... :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Kur@! jeszcze 16 lat :evil: .Buahahahahahaha!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a ciekawe czy komus sie pokazalo ze ma dzien zycia - pewnie nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...