Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ano widzisz - zapomniałem już o naszej rozmowie, a nadal po głowie chodziła mi pierwotna wersja :) A więc japoniec - dziwny bo pomarańczowy i to UV :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Oczywista w niczym nie ujmuje to jej piękności :-). A jeszcze about moda (bo arta przeczytałem dopiero po napisaniu mojego poprzedniego posta ;-) )- podoba mi się. Surówa! Naga stal! Pedantyzm w dobrym tego słowa znaczeniu! Heh- wiara kombinuje z uzyskaniem efektu RUST a u Ciebie jest to efekt uboczny w najwyższym stopniu niepożądany ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nawet przez moment przyszło mi na myśl żeby zmienic koncepcje na "rusty moda" - może byłoby to bardziej widowiskowe, ale jednak zdecydowałem sie pozostać przy pierwotnym planie i upiększyć swoją ubudowę w kierunku bardziej estetycznym. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 kiedy będzie następna część opisu? czekam z utęsknieniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Czy to jest mj1000 ???? jeśli tak to współczuję...(były posiadacz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Hej. Kolejna część pojawi sie niebawem (kilka dni). :wink: Tak - to MJ1000 - nie było źle :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 U mnie też nie było źle...do czasu...potem zaczął wydawać z siebie dźwięki jak licznik Geigera w Czarnobylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Tak to było Tico - mam ją nawet jeszcze, ale nie używam. Nawet już nie pamiętam czy była do jakiegos moda czy nie. Ogólnie to w domu czeka mnie jeszcze jedna buda do wykonczenia a juz zabieram sie za trzecią :blink: :lol2: Pozdrawiam i czekam na dalsze komentarze ta chłodniczka wyglonda super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zapraszam na 3 i ostatnią część moich zmagań :D Pozdrawiam i czekam na komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Grzech...powiem tak: "surowo i pięknie". To właśnie najbardziej mi sie podoba. Co prawda nadal czekam na finish moda Pelzaka ale Twoja praca jest tym co można nazwać świetną pracą. Congratulations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nono Respect Pięknie :D Wąż na grafie za bardzo się nie wypłaszcza na zgięciu (między CPU a NB podobnie) ?? Ładne nakrętki do przykręcenia bloczków Blacha wygląda bardzo fajnie Extremalny porządek w kablach (wszystko podpięte na pewno ?) UV wygląda zajefajnie - aż szkoda że to nie lan party :D Brawa za wzorcowy mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Thx Węże troszke się spłaszczyły, ale to normalne przy takich łukach. Kabelki wszystkie podpięte :) Neoteki maja strasznie długie te kable i naprawdę namęczyłem sie, żeby wszystkie ułozyc jak należy. Wtedy nie miałem lanparty - teraz mam, co będzie dokładniej widać w kolejnym modzie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Bardzo fajny mod, bez zbędnych bajerów, konserwatywny wyglad. No i ten rewelacyjny porządek w kablach. Po prostu gratuluje i trzymaj tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 hmm jak dla mnie buda wyglonda jak by tego moda nie było jakoś dziwnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 hmm jak dla mnie buda wyglonda jak by tego moda nie było jakoś dziwnie bo to nie choinka to coś jak AMG u merca ... a nie byle Manta z gumowymi spojlerami :D hehe - dziwnie bo jakby z fabryki tak wyszło :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 bo to nie choinka to coś jak AMG u merca ... a nie byle Manta z gumowymi spojlerami :D hehe - dziwnie bo jakby z fabryki tak wyszło :lol2: a kto mówi że to choinka jak dla mnie obudowa w dzień nie ma tego czegoś ale w nocy z włączonym UV pierwsza klasa ! najwiekszy minus daje temu że wszysko sie ze sobą "zlewa" no i jeszcze że to nie jest BT a szkoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 zajebiscie, strasznie podoba mi sie efekt z wlaczonym UV, rzycze powodzenia w kolejnych modach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 bo to nie choinka to coś jak AMG u merca ... a nie byle Manta z gumowymi spojlerami :D hehe - dziwnie bo jakby z fabryki tak wyszło :lol2: Bardzo mi się podoba Twoje porównanie :) Mi osobiście bardzo przypadł do gustu mod Grzecha bo po prostu lubie czyste modyfikacje. Nie podobają mi się konstrukcje swiecące milionem kolorów, mrugające jak choinka w Boże Narodzenie... Dlatego poraz kolejny, i nie ostatni :) , gratuluje autorowi efektu i czekam na kolejne dokonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 NICE!! super modzik jednak jak Grzechu moduje to prawie pewnik ze mod będzie na najwyższym poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 bardzo ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Wszystko fajnie... Ja pokusil bym sie o ciensze weze, bo mam wrazenie, ze te obecne luki wezowe juz niedlugo stana sie baaaardzo plaskie i zmniejsza nieco wydajnosc tego chlodzenia... Co do reszty - nie mam pytan i gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 WC miałobyć właśnie najbardziej widoczne w tym całym modzie więc bałem się dać mniejszych węży ponieważ stałyby sie hmm tylko dodatkiem i to mało widocznym (wewnątrz obudowy i tak jest sporo miejsca) Co do zaginania: użyłem Tygonu i węży Rauclair dzięki którym mogłem takie łuki uzyskać i nic strasznego się z nimi nie działo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ja tez sie dorzuce do gratulacji. Ale plus tylko za estetyke wykonania (obudowa jest ladna, ma okienko, blyszczy sie i swieci za srodka). Mimo ze uprzedzales ze to nie ma byc kompleksowo przerobiona puszka, to jednak wniosek po popatrzeniu na nia jest tylko jeden - powielanie schematu...(paradoksalnie, te same argumenty co na plus...). Ja czekam na, jak to sam okresliles, "Rusty moda" w twoim wykonaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugiel Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam! Grzechu przyjmij proszę moje ponowne gratulacje. Myślę że Twoje prace wyznaczą pewną ,,poprzeczkę'',jeśli chodzi o podejście do modowania . Tak więc panowie (i ewentualnie panie) równamy do tego poziomu! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 grzechu mogłbyś napisac z kad wziołeś oploty na kabelki??? te czerwone:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Teraz widać jak się czyta moje wypociny :lol2: TU jest napisane. :wink: No ale dobra - powiem, sklep realitynet Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Dzięki :D niechciałem zeby była dla ciebie to jakaś zniewaga że nie czytam twoich wypocin:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 wiecie co powiem? to jest jedna z ladniejszych modyfikacji jakie widzialem :) prosta.. ale za to bardzo efektowna, ladna i mile wykonana :) gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a ja nie bede Ci Grzesiu slodzil ... mod jak mod + staranny + sterylny + czysty + jak wszystko co robisz - nic odkrywczego - mod OK ( okno katodka ) wc nie licze bo to inna historia i to zadna modyfikacja ogolnie oceniam jak na Twoje mozliwosci to 3+/5 ... masz talent wiec czemu nie poszedles krok dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 gratulacje! naprawde kawal dobrej roboty odwaliles. zapewne sporo masz cierpliwosci : P btw: wyglada przwie jak Lian-Li ale jak wiadomo prawie robi wielka roznice ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...