Skocz do zawartości
Grzechu

Modowanie Wg Grzecha

Rekomendowane odpowiedzi

... masz talent wiec czemu nie poszedles krok dalej ?

Nie za każdym razem gdy coś robimy dajemy z siebie wszystko, bo nie zawsze jest to potrzebne :) Mój pomysł na moda był prosty i wyszedł tak jak chciałem. Poprostu taka była koncepcja.

Pozdrawiam i dzięki za uznanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gniazda usb z tylu kompa rzucaja sie w oczy swym zzolknietym kolorem i wyraznie kontrastuja z innymi bialymi elementami w okolicy. okienko bym jeszcze przykrecil od srodka :P reszta bardzo ladna, wizualnie prosta i za to ogromny plus. wc tez fajne, weze krotkie i nie platajace sie niepotrzebnie kable. jak juz wczesniej kolega kukiv3 napisal, plus za to, ze komp nie jest choinka, jak coniektorzy tutaj robia i potem pisza, ze to modding pierwsza klasa. moznaby rzec - ilosc gotowcow zredukowana do minimum i max wlasnej roboty. naprawde rzadko tutaj widuje tak ciekawe projekty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde sie postarałeś jak mało kto :) Wielkei brawo :D

PS: ten dremelek to ile Wat ma ?

Hej

To była tandetna Toya 130W bodajże - spaliła się podczas cięcia czegos do moda :D

Teraz mam Kinzo 135W i chodzi o niebo lepiej.

PS dzięki wszystkim za uznanie.

Mam nadzieje, że niedługo będe mógł zaprezentowac worklog w czasie "rzeczywistym" mojego nowego moda.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm uszczelka by sie przydala zeby zakryc ta plexi znacyz si ejej kanty

Uszczelka by tu raczej nie pasowała :wink:

Zauważ, że kanty plexy są wypolerowane na kryształ, więc zakrywanie ich mija się z celem

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak prace już trwają, ale fotki zaczne dawać jak prace nabiorą tempa i nie w tym topicu.

Będzie to worklog nie opóźniony w czasie, także wszelkie sugestie mogą wpływać na kształt i forme moda.

Mysle ze w połowie przyszłego tygodnia coś już pokaże.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

a poweidz jak chłodniczka daje rade z tym sprzetem (przecie 6800 troche ciepla daje :lol: ??

na ile v jest wiatraczek na chłodniczce i jakie masz tempy

co do moda to czytam tutaj różne opinie, te negatywne również widziałem, ale

mi się ta buda bardzooo podoba schludnie i z klasa.... i ten wiatuszek na jednym ze zdjec :D:D

dobra robota!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do chłodniczki to za różowo nie było właśnie ze względu na 6800. Temp. nie pamietam bo juz od grudnia mam inny konfig i na nim inne wc, ale wiem że teraz dałbym jeszcze jedną taką lub BIX.

Co do V na wiatraku - chciałem ciszy wiec mial jakies 6V :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

a to bip byl..... :lol: myslisz ze bix by starczyl (sam mam zamiar skladac wc i sie zastanawiam nad chlodnica)

pozdr

edit.

a jakie masz wc i tempy bo widze ze masz calkiem podobny sprzet do mojego

edit.

a może przy okazji zapytam:

planuje zlozyc takie cosik:

bix1 + fander 120mm

cube pro NB

cube cpu pro

coolriver

na wezach 8/10

i do oc by to było czy dawaloby rade?

czy to by gralo??

w przyszlosci jeszcze dolozylbym bip'a2 pod dach i jakiegos "cubecka" na karte graficzną

pozdr

Edytowane przez 05_03_1992

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to bip byl..... :lol: myslisz ze bix by starczyl (sam mam zamiar skladac wc i sie zastanawiam nad

(...)

w przyszlosci jeszcze dolozylbym bip'a2 pod dach i jakiegos "cubecka" na karte graficzną

pozdr

Bip wydajniejszy od bix'a, wiec nie ma co przepłacać. Albo kupic dwa małe bipy, albo jednego, albo wogole coolteka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi