P3ch Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam mam problem mianowicie chodzi o to ze zamienilem z płytke głowna z della co nie miał agp na płytke z agp soc 370 płytka sie zwie Lucky Star 6VA693AC-E1 << tak pisze na starcie prawdopodobnie to płytka 6VA693AC i chodzi o to ze po podłaczeniu dysku wczoraj padł bios już go nie widzi .. ale nie poddałem sie i uznałem to z zbieg okolicznosci i dzis postanowilem zawalczyc drugi raz i jaki morał chcialem zapuścic boota z płytki i zawiesza sie na tym CD - ROOM ze probuje zczytac ale nic stoi na tym i nic nawet lampeczka sie nie zaświeci w CD druga sprawa zszukałem sie biosa do tej płytki bo chciałem zmienić myślac ze to pomoże ale gdzie tam nie ma biosa strony close otwiera sie stronka z reklamami i masakra nie ma biosa .. jak by mial ktos biosa jakiegoś do tej płytki to prosze o wystawienie wgram może coś sie z biosem podziało a może ktoś ma inne jakieś opcje na to cholerstwo .. dysk 10 GB aa procek w tym jest 866 PIII teraz nie podpinam dysku bo sie boje jak bede widzial ze na wszystko mi plytka reaguje to wtedy podepne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Zrób reset CMOS i sprawdź taśmę IDE, sprawdź na drugim gnieździe IDE. Jedyne, co znalazłem: --> Stronka z biosem F3 do twojej płyty <-- Edytowane 14 Lutego 2006 przez shaqal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...