MARER Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 WITAM Mam problem z Moim Hercem :( . Zabawiłem się w wymiane BIOSU i narobiłem sobie biedy mam teraz jakieś haszcze na ekranie i szukam pomocy dobrzy ludzie :lol: . Próbowałem już innych BIOSÓW i to z różnym skutkiem....... :cry: . Potrzebuję oryginalny BIOS 7007 (nie 7008) do Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE 64 MB o numerze 631 5058891 ........dopiero po czasie dowiedziałem się że to jakiś starszy model tej karty...... :cry: Niepotrzebuję modyfikowanych BIOSÓW :lol: chodzi mi właśnie o ten ORYGINALNY 7007. Jeżeli znajdzie się osoba która zechciałaby przesłać mi takowy BIOS proszę o przesłanie go na ...... krzysiek@apcom.pl Serdecznie pozdrawiam .......z góry dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Tu jest najnowszy bios (7.8.1.) do Twojej karty. Z opisu wynika, że "pasuje" do Twojej karty- 631 5058891. Próbowałeś go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ten Bios ktory mi proponujesz podmienia oryginalny..............a ja w tej chwili mam od jakiegos innego radka wiec on go nie podmieni,ale dzieki za podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...