Skocz do zawartości
Gość artix.xxx

Komputer Do 1500 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Gość artix.xxx

Czesc, sorki jednak znalazlem cos w gwarancji na temat zwrotu kasy, jednak nie wiem czy to jest to:

"W przypadku, gdy wymiana urządzenia na nowe nie jest możliwa, Kupującemu przysługuje prawo do zwrotu zapłaconej kwoty. Zarówno przy wymianie na nowy produkt jak i przy zwrocie zapłaconej kwoty potrąca się równowartość brakujących lub uszkodzonych przez Kupującego elementów wchodzących w skład wyposażenia oraz kosztów ich wymiany (opakowanie, podręczniki, dyskietki lub płyty ze sterownikami i inne)."

Co o tym sądzicie??

Jest też coś takiego: "W przypadku nieuzasadnionej reklamacji, Zgłaszający reklamację zostanie obciążony kosztami przeprowadzonych czynności serwisowych."

Co o tym wszystkim myślicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proste jak drut, to normalana procedura czyli jak 3 razy oddasz kompa do serwisu to musza ci oddac flote za niego - oczywiście ze wszytskim go oddajesz co dostałeś: dyskietki, płytki, instrukcje, kable etc.

Ps. Wg mnie mój zestwik bedzie najlepsiejszy :D bo za 1700 masz wszytsko + nienajgorsza grafa :)

zestawik Senseja17 jets tez niczego sobie ale bez grafy wychodzi 1500 a tu juz masz za 1700 z Gf 6600 i w cos pograsz (watpie żeby chłopak bawił sie w mody 6200-6600 etc)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość artix.xxx

Ale tam pisze, ze w przypadku kiedy wymiana urzadzenia nie jest mozliwa... A jak by sie tu uparli ze chca mi nowego kompa dac.. To co ze wzgledu na to z jakimi usterkami poraz trzeci go oddam to mam do wyboru zwrot kasy albo nowy komp od nich tak?? (wole kase :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sensej17

tylko jak zaznaczyl Caleb musisz miec wszystko co dostales do zestawu (cd itp), poniewaz jak bedzie nie kompletny to poprostu nie uznaja tego...

I biez kase! bo czego sie spodziewac po kompach z media marktu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość artix.xxx

W do zestawu mam wszystkie czesci (trzymam je w odosobnionym miejscu zeby sie nie zgubily :P). Ale to na pewno jest tak ze po trzech razach? Bo mi sie wydaje ze dopiero po trzech razach kase zwracaja ale dopiero wtedy jak oni juz nie sa w stanie nic z kompem zrobic(takie jest moje zdanie). Nie wiem juz na prawde. A tak przy okazji do znacie jakis programik do przesuwania dzwieku w filmach ? :P

A jeszcze jedno, jak chcecie to tu macie adres tej stronki, której firma jest producentem mojego kompa: www.pcf.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi