Naits Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) na dniach planuje zmiane karty graficznej, obecnie mam gf6600 i chyba będzie to 6600GT bo nie chce więcej dopłacać jak 300zł do tej obecnej aby zmienić na mocniejszą, jak sądzicie dobry wybór z tym GT ? ostatecznie myśle o takiej http://www.znak.pl/index.php?cid=143&scid=...TGig128DVI+SP+B dobry wybór? czy może polecacie coś innego z 66GT? cena karty musi być tak do 570zł najlepiej aby było ze sklepu znak (www.znak.pl) to odrazu oddam im w rozliczeniu starą bo też od nich jest jeśli polecacie inną karte to dobrze by była cicha na tym mi zależy najbardziej - dlatego kieruje sie na pasywną prosze o szybką odpowiedz, chce to załatwić jeszcze w tym tygodniu Edytowane 15 Lutego 2006 przez Naits Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 dobry wybor...a GAINWARD nie bylby lepszy ( nie krzyczcie jak sie skapilem :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 na dniach planuje zmiane karty graficznej, obecnie mam gf6600 i chyba będzie to 6600GT bo nie chce więcej dopłacać jak 300zł do tej obecnej aby zmienić na mocniejszą, jak sądzicie dobry wybór z tym GT ? ostatecznie myśle o takiej http://www.znak.pl/index.php?cid=143&scid=...TGig128DVI+SP+B dobry wybór? czy może polecacie coś innego z 66GT? cena karty musi być tak do 570zł najlepiej aby było ze sklepu znak (www.znak.pl) to odrazu oddam im w rozliczeniu starą bo też od nich jest jeśli polecacie inną karte to dobrze by była cicha na tym mi zależy najbardziej - dlatego kieruje sie na pasywną prosze o szybką odpowiedz, chce to załatwić jeszcze w tym tygodniu To ja moze polece galaxy 6600gt ultiamte zalman> ma bardzo ciche i wydajne chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 nom ale w tym sklepie nie ma GALAXY ... chyba ze jakis inny tez moze byc to ja popieram kolege galaxy 6600 GT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) a może Palita redeona X1600pro podobno fajnie się kręci ktoś wykręcił pamieci na 1350mhz,albo 6600GE podobno po podkeceniu zjada każdego 6600GT Edytowane 15 Lutego 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) ja bym nie brał zadnego gf6600ge czy gt za ta cene dostaniesz radeona x800gto który zjada gf6600gt tu masz link do aukcji klik ale gdzies w jakis sklepie widziałem ja za 599zł tak wiec mysle ze wartodołozyc te 29zł i cieszyc sie duzo lepsza karta Edytowane 15 Lutego 2006 przez matirr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) ja bym nie brał zadnego gf6600ge czy gt za ta cene dostaniesz radeona x800gto który zjada gf6600gt tu masz link do aukcji klik ale gdzies w jakis sklepie widziałem ja za 599zł tak wiec mysle ze wartodołozyc te 29zł i cieszyc sie duzo lepsza karta To nie ma nad czym mysleć, GTO ma 256bit szyne i 12p/6v wiec GT może sie schować w murzyńaskiej chacie :) Polecam to: http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=18852 Edytowane 15 Lutego 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 zgadz sie wałsnei nie mogełem sioebie przypomniej w którym to było sklepie zdecydowanie x800GTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Albo x800gto albo galaxy 6800xt 256 bit. Z tym gf mialem problemy ale sie okazalo ze szt. byla walnieta po wymianie smiga jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Ja polece GTO tu jest za 600zł. EDIT: Caleb nie widziałem twojego posta. Edytowane 15 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...