Skocz do zawartości
Naits

Moze Gf6600gt ?

Rekomendowane odpowiedzi

na dniach planuje zmiane karty graficznej, obecnie mam gf6600 i chyba będzie to 6600GT bo nie chce więcej dopłacać jak 300zł do tej obecnej aby zmienić na mocniejszą, jak sądzicie dobry wybór z tym GT ?

ostatecznie myśle o takiej http://www.znak.pl/index.php?cid=143&scid=...TGig128DVI+SP+B

dobry wybór? czy może polecacie coś innego z 66GT? cena karty musi być tak do 570zł

najlepiej aby było ze sklepu znak (www.znak.pl) to odrazu oddam im w rozliczeniu starą bo też od nich jest

jeśli polecacie inną karte to dobrze by była cicha na tym mi zależy najbardziej - dlatego kieruje sie na pasywną

prosze o szybką odpowiedz, chce to załatwić jeszcze w tym tygodniu

Edytowane przez Naits

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość h2opolomatti

na dniach planuje zmiane karty graficznej, obecnie mam gf6600 i chyba będzie to 6600GT bo nie chce więcej dopłacać jak 300zł do tej obecnej aby zmienić na mocniejszą, jak sądzicie dobry wybór z tym GT ?

ostatecznie myśle o takiej http://www.znak.pl/index.php?cid=143&scid=...TGig128DVI+SP+B

dobry wybór? czy może polecacie coś innego z 66GT? cena karty musi być tak do 570zł

najlepiej aby było ze sklepu znak (www.znak.pl) to odrazu oddam im w rozliczeniu starą bo też od nich jest

jeśli polecacie inną karte to dobrze by była cicha na tym mi zależy najbardziej - dlatego kieruje sie na pasywną

prosze o szybką odpowiedz, chce to załatwić jeszcze w tym tygodniu

To ja moze polece galaxy 6600gt ultiamte zalman> ma bardzo ciche i wydajne chlodzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może Palita redeona X1600pro podobno fajnie się kręci ktoś wykręcił pamieci na 1350mhz,albo 6600GE podobno po podkeceniu zjada każdego 6600GT

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym nie brał zadnego gf6600ge czy gt

za ta cene dostaniesz radeona x800gto który zjada gf6600gt

tu masz link do aukcji klik

ale gdzies w jakis sklepie widziałem ja za 599zł

tak wiec mysle ze wartodołozyc te 29zł i cieszyc sie duzo lepsza karta

Edytowane przez matirr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym nie brał zadnego gf6600ge czy gt

za ta cene dostaniesz radeona x800gto który zjada gf6600gt

tu masz link do aukcji klik

ale gdzies w jakis sklepie widziałem ja za 599zł

tak wiec mysle ze wartodołozyc te 29zł i cieszyc sie duzo lepsza karta

To nie ma nad czym mysleć, GTO ma 256bit szyne i 12p/6v wiec GT może sie schować w murzyńaskiej chacie :)

Polecam to:

http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=18852

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi