remyleblau Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Generalnie nie moge odinstalowac sterow creativa, setup wykrzacza sie przy 54%, nie moge walnac ani repair ani modify, wywala mi error + nfo setup will now terminate. Chce to zrobic bo po probie zainstalowania nowych sterow spieprzyl mi sie audiohq i wszystko sie posypalo - -; Probowalem juz roznych sposobow - nic nie skutkuje. btw gdy instaluje soft typu LiveDrvUni-Pack(ENG).exe / livepatchery etc to zawsze wywala mi error ze nie znalazlo karty sound blastera. ;s najchetniej bym zainstalowal teraz defaultowe sterowniki z cdka gdybym tylko mogl- -; Macie jakies pomysly jak pozbyc sie softu/driverow karty i zainstalowac ja na czysto od poczatku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infact Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Generalnie nie moge odinstalowac sterow creativa, setup wykrzacza sie przy 54%, nie moge walnac ani repair ani modify, wywala mi error + nfo setup will now terminate. Chce to zrobic bo po probie zainstalowania nowych sterow spieprzyl mi sie audiohq i wszystko sie posypalo - -; Probowalem juz roznych sposobow - nic nie skutkuje. btw gdy instaluje soft typu LiveDrvUni-Pack(ENG).exe / livepatchery etc to zawsze wywala mi error ze nie znalazlo karty sound blastera. ;s najchetniej bym zainstalowal teraz defaultowe sterowniki z cdka gdybym tylko mogl- -; Macie jakies pomysly jak pozbyc sie softu/driverow karty i zainstalowac ja na czysto od poczatku ?jasne :) format c: i po akcji ewentualnie sprobuj jv16 PowerTools Edytowane 15 Lutego 2006 przez infact Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remyleblau Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Poszlo z powertools ; p dzieki. - -; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...