Gombas Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Kumplowi zrabala sie karta i to przy ogladaniu filmow, krotkie poziome paski w trybie tekstowym, pasy przeklamujace kolory przy starcie systemu (logo systemu windows xp), a pulpit to odpalal sie w 4-bitowej grafice z krotkimi paskami i czesto potem wieszal, jedynie w trybie awaryjnym dalo sie cos zrobic. Instalnelismy stery dodane do karty - nic, detonatory w najnowszej wersji to samo, wiec wzialem ja do domu na testy, sciagnalem program do edycji biosow i o to co mi odczytalo z karty: udalo mi sie ja naprawic instalując odpowiednia wersje detonatorow ze strony producenta - Prolinka w wersji 56.55 - http://www.prolinkcomputer.co.uk/driver/WIN2KXP.ZIP, teraz wszystko dziala bez zastrzezen, ale wartosci w biosie jakie byly takie sa nadal, sa jak dla mnie dziwne przynajmniej dla Pamieci. (w innym biosie dla geforcea - Version 4.18.20.22.03 pobrany z neta wszedzie bylo 165 z wyjatkiem pierwszego - 163) Czy przypadkiem znowu gdzies kiedys karta wyleci pamiecia w kosmos i wyleje paski gdzies na inne tryby graficzne? Czy moze te ustawienia sa ok i nic nie trzeba zmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gombas Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 A moze wie ktos gdzie znajde taka sama wersje biosa, albo ktos zrobi obraz biosa tej samej karty co na screenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...