Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ello, na jakich kosciach w/w pamieci sa najlepsze? narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 na forum najczesciej poelcaj HYNIX, Windbondy i Nanya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a samsungi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 powiedzcie cos, bo moge to kupic tylko do czwartku! najlepiej niech powiedza posiadacze kingstonow na jakich kosciach jest ich model i na ile ustawili te pamiatki dzieki , nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja ci doradze troszke poszukac, tego było naprawde FULL!! najbardziej chwalili te co powiedzialem, SAMSUNGI tez sie ciesza bardzo wielkim uznaniem, tylko te w koncwce oznaczenia kosci z "C". idą duużo lepiej niż te z "D". Tak więc bierz te pamięci bo i tak kazde kingstonki xtra sa :D co do samsunga koścci (pc333), te z "D" udało się wykręcić MAX na 190fsb z max timingami, a z "C" ida jeszcze duuużo lepiej!! :) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 niezle rzeczywiscie ;) nawet ta seria "z D" :) a te pozostałe ? slyszalem ze nanya jest super. o winbondach i hynixach natomiast nie mam zielonego pojecia w kontekscie ich podkrecalnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 niezle rzeczywiscie ;) nawet ta seria "z D" :) a te pozostałe ? slyszalem ze nanya jest super. o winbondach i hynixach natomiast nie mam zielonego pojecia w kontekscie ich podkrecalnosci mam kingstony jak widzisz w podpisie ;) ustwawione sa na tryb ultra w biosie extramlane ustwanienia jednym slowem wszystko na maxa mam :) i chodza bezproblemowo mialem nawet fsb 150, ale teraz juz mam normalnie ;) wiecej nie probowalem nie ustawialem tez ich na 400mhz moze by sie dalo kto wie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam na WINBONDACH ustawienia najostrzejsze (ULTRA CL2) i przy zwiekszeneiu napiecia krecic cos z nich tez moge. Co do KINGSTONOW nei masz sie co zastanaiac bierz kazde. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 turdrasser tzn jaki masz maksymalny stabilny fsb na ustawieniach agresywnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 turdrasser tzn jaki masz maksymalny stabilny fsb na ustawieniach agresywnych? Aktualnie w moim podpisie widac ze nie mam ich wogle kreconych, kiedys testowalem u kumpla. ALe poszukaj tematu juz byl o tych pamieciach na winbondzie- testowal ktos je b.dokladnie tez sie tam dopisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 generalnie przy kupowaniu kingstonow ddr333 o czym pamietac? - czas dostepu (ile powinien wynosic do dobrego o/c) - kosci (to juz napisaliscie) - cos jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie piszczcie tak duzo bo nie moge nadazyc :) *ekhm* pllllllllz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Moje Kingstony na Winbondach BH6 chodzą z nforce2 na max timingach przy taktowaniu 205. Żadnych błędów w Memtest przy loopie 12 h. Wal w ciemno , nie pożałujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Mam Kingstony na Nanya'h, timing'i na MAX'a i są 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Bierz Kingstony :D Kostki sa po prostu rewelacyjne i napewno nie bedziesz zalowal. Ja sam jestem posiadaczem takowych i ida jak burza, zadnych problemow. A sa ustawione na ultra fast :mrgreen: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...