Skocz do zawartości
Pawcio

kingston ddr333

Rekomendowane odpowiedzi

ja ci doradze troszke poszukac, tego było naprawde FULL!! najbardziej chwalili te co powiedzialem, SAMSUNGI tez sie ciesza bardzo wielkim uznaniem, tylko te w koncwce oznaczenia kosci z "C". idą duużo lepiej niż te z "D". Tak więc bierz te pamięci bo i tak kazde kingstonki xtra sa :D co do samsunga koścci (pc333), te z "D" udało się wykręcić MAX na 190fsb z max timingami, a z "C" ida jeszcze duuużo lepiej!! :) pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezle rzeczywiscie ;) nawet ta seria "z D" :) a te pozostałe ? slyszalem ze nanya jest super. o winbondach i hynixach natomiast nie mam zielonego pojecia w kontekscie ich podkrecalnosci

mam kingstony jak widzisz w podpisie ;) ustwawione sa na tryb ultra w biosie extramlane ustwanienia jednym slowem wszystko na maxa mam :) i chodza bezproblemowo mialem nawet fsb 150, ale teraz juz mam normalnie ;) wiecej nie probowalem nie ustawialem tez ich na 400mhz moze by sie dalo kto wie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

turdrasser tzn jaki masz maksymalny stabilny fsb na ustawieniach agresywnych?

Aktualnie w moim podpisie widac ze nie mam ich wogle kreconych, kiedys testowalem u kumpla. ALe poszukaj tematu juz byl o tych pamieciach na winbondzie- testowal ktos je b.dokladnie tez sie tam dopisalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz Kingstony :D Kostki sa po prostu rewelacyjne i napewno nie bedziesz zalowal. Ja sam jestem posiadaczem takowych i ida jak burza, zadnych problemow. A sa ustawione na ultra fast :mrgreen:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...