wajha Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Mam teamspeaka i jak wchodze na kanal to robie poglos. moge zapodac muze na kompie i odlaczyc mic i glosniki i nawet wtedy wszytko inny slysza. kiedys dzialalo dobrze pozniej sie zwalilo a teraz na dodatek kupilem nowa plyte glowna i zrobilem format i nadal tak jest. wie ktos co jest nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wufei Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 mam ten sam problem :( tylko, że u mnie dodatkowo jest tak: - mikrofon podlaczony sam = dziala - mikrofon + sluchawki = mikr nie dziala Mam to od wczoraj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 ale w Tsie czy wogule?? u mnie w systemie dziala normalnie ale w Ts juz sie wali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wufei Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 mikrofon ogololnie nie dziala jezeli jest podlaczony razem z sluchawkami :( no i impreza na TS jak wlaczony winamp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 u mnie tez jest impra ale nie moge dojsc co jest nie tak, kiedy dzialo normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Wejdź może w ustawienia dźwięku i zaznacz żeby nagrywał z mikrofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 A jest może taka opcja zeby np odpalić winampa i żeby mi to poszło przez teamspeaka? Bez przykładanai mic'a do słuchawki oczywiście :P Jakiego programu można użyc do czegoś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 do tego wystarczy chyba zmienić tylko opcję nagrywania na What You Hear.. ja tak nieraz jak rozmawiam przez skajpa, to zapalam modyfikację głosu na SB5.1 i gadam wiewiórczym głosem :D.. Aby pozbyć się echa być moze wystarczy zmienić nagrywania na MIC, bo pewnie zaznaczone jest WHAT YOU HEAR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...