Gość seraf Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Oczywiście na głośnikach Logitech nie będziemy mieć nic z tego że mamy 3xSP/DIF na naszym Creative Audio .... skoro logitech mają 1 x Sp/difTo jest duza wada logow. Ja sie troche wnerwilem i wysylam je do zyda jezeli tylko dowiem sie czy w ddts-100 jest to mozliwe. Jednak co by nie pisac o przetwornikach w a2 zs to te ktore sa w dekoderze logow czy starego inspire sa lepsze. Dlatego wole dzwiek bezposrednio przez cyfre z ominieciem toru analogowego. Pzdr Edytowane 11 Lipca 2006 przez seraf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Do uzytkownikow Logitecha Z-5400... Chodzi mi o podswietlenie dekodera kiedy jest podlaczony przez 3 kable mini-jack...Co zrobiliscie z tym zeby tak mocno nie swiecil ? Bo mi oswietla caly pokoj a poza tym jeszcze do tego naprzeciwko dekodera mam lozko :| Wiec jak siedze na lozku to mi po oczach swieci... Czy mozna cos z tym zrobic ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...