Mat-h Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam, mam poważny problem z bazą danych, na moim malutkim forum. Ma się on tak Error Too many connections. Podobne spowodowane jest to, ustawieniem połączen do bazy danych na permanentne. Czyli ze nie zakancza polączeń i stąd moze wynikac problem, moze mi ktoś powiedzieć gdzie i jak zmienić te ustawienia? Nie chcę dręczyć admina mojego serwera, takimi pytaniami, mam nadzieje ze wy mi pomozecie.? Prosze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat-h Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 nikt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 jesli winda xp to masz limit polaczen tu masz PATCHa ( unofficial ) jesli chodzi tylko o ilosc polaczen: http://www.lvllord.de/?url=tools#4226patch albo: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters ...należy zmienić wartość klucza TcpNumConnections z 0xfffffe na 00000020 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat-h Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 a jasniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...