malczur Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 tak jak w opisie z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam. Z wielkimi bólami (bez oc) może pociągnie ale w domu będziesz miał włączony odkurzacz a nie komputer. Polecam wymienić zasiłkę na coś mocniejszego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja bym nie ryzykował i kupił dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Witam. Z wielkimi bólami (bez oc) może pociągnie ale w domu będziesz miał włączony odkurzacz a nie komputer. Polecam wymienić zasiłkę na coś mocniejszego. :) człowieku to nie codeshit Ja bym nie ryzykował i kupił dobry zasilacz. a co modecom 350 "niedobry" zasilacz ?? malczur ModeCom 350 W to dobry zasilacz i mam nadzieję że chodzi ci o wersję GTP w ostateczności GTF :) ale i tak do takiego kmpa wybrałbym coś lepszego :) tak aby ładnie wyglądało :) i nie było żadnych ale Edytowane 15 Lutego 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Jeśli stać cię na taki sprzęt powinno być cięstać również na lepszą zasiłkę. Całkiem dobry i nie drogi jest Huntkey HK 350AP który poradzi sobie bez żadnych ale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Mialem ostatnio przez jakis czas Modecoma MC350ATX (tanio sprzedam) i powiem szczerze, ze przy lekkim oc dawal sobie rade, ale ciszy juz nie bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...