Skocz do zawartości
Dziober1

Co Wymienić Do 600zł?

Rekomendowane odpowiedzi

512 ram, geforce 6600, lub radeon 9800. Prockiem polec do 2,2Ghz lub w ogole sprzedaj to co masz, doloz jeszcze 100zl i se kup s754. Procek tak do 250zl, plyta glowna 200, ram 512 (100 :?); grafa radeon 9800 i git :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma co dokupowac grafy do tego zestawu bo procek bedze ja mulił

sprzedaj całosc to co masz dozoz troche

ja polecam standardowo

sempron 939 3000+ 380zł

freezer-70zł

asrock dual sata II 220zł

patriot 512 - 180zł

geforce 6600ge 430zł

wyszło troche wiecej ale mysle ze warto dołozyc

albo jak nie masz kasy to przesiasc sie na 754 wtedy procek 3000+ bedzie 100zł tanszy od tego na 939 ram 512

płytke ta co ja mam np asus k8n4-e i grafe te co wyzej 6600ge

a jesli wogule nie masz kasy to dokup ramu wykrec proca i kup radka 9700pro albo 9800pro tylko pamietaj o 256 bitowej szynie;]

ale sie rozpisałem

pozdro;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no nie jest tak źle B) kup 512mb ramu(w sklepie ok 150 zł), geforca 6600(w sklepie ok 400-450zł) i spoko pograsz nawet na high detalach. A w przyszłości kupisz se jakiegoś procka, mobo i będzie spox B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no nie jest tak źle B) kup 512mb ramu(w sklepie ok 150 zł), geforca 6600(w sklepie ok 400-450zł) i spoko pograsz nawet na high detalach. A w przyszłości kupisz se jakiegoś procka, mobo i będzie spox B)

W High detalach na 512Mb i gf6600 :blink: Wiesz co piszesz <_< Zobacz taki FEAR rozwija skrzydła na 1,5GB a ty tu mówisz pograsz sobie na High detalach :lol2: i z tą grafą po prostu mega lol. Na przyszłość troche sprecyzyj co piszesz oki :wink: W starsze gry to tak, ale w nowości to nie

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no w Feara to raczej nie pograsz na high bo ta gra ma chore wymagania ale w takiego np. most wanteda na pewno bo sam grałem jak miałem 512mb :angry: wprawdzie miałem ok 15 fps ale dało sie pograć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no w Feara to raczej nie pograsz na high bo ta gra ma chore wymagania ale w takiego np. most wanteda na pewno bo sam grałem jak miałem 512mb :angry: wprawdzie miałem ok 15 fps ale dało sie pograć

15fps i dało sie pogarac???

nie mowie bo moj sprzet tez do gier sie nie nadaje ale wole grac w 800x600 na medium i miec 40 fps

niz 15 :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup 512 ramu lub odrazu 1024 najlepiej Patriota i zbieraj na nowa grafike. Lub 1GB ramu jakiejs kiepskiej firmy i przecietna grafike (hmm jak wykrecisz takiego 9550 to nawet bedziesz mogl w cos pograc) - to ci da najwiekszego kopa w grach, ale za jakis czas znow bedziesz musial cos wymienic, bo procek slaby. Ja sam na twoim miejscu kupilbym jedna a dobra rzecz, ktora bedziesz mogl wsadzic w przyszlosci do nowego komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6600 bedzie lepszy bo sie go dobrze podkreca i latwo kupic z gwarancja na 2 lata lub wiecej. 9800Pro jest dobra karta jednak szanasa na wyrwanie nowki na gwarancji po atrakcyjnej cenie jest niewielka. Tylko pamietaj ja pisze o 6600, a nie 6600LE ktory bedzie napewno gorszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no w Feara to raczej nie pograsz na high bo ta gra ma chore wymagania ale w takiego np. most wanteda na pewno bo sam grałem jak miałem 512mb mad.gif wprawdzie miałem ok 15 fps ale dało sie pograć

A co ty chcesz od ramu? Popatrz się na swój procesor i zacznij się tym martwić a nie będziesz wydziwiał

A co sądzicie o kupnie 512ramu/400MHz(Twinmosa za 150zł) + Gf 6600 lub radku 9800pro.Ale tu mam dylemat!Co lepsze Radek 9800pro czy 6600.Help!

Szyna 256 bit oraz starsza oldchoolowa PCB na której nie osczędzali - Radeon 9800 Pro

Szyna 128 bit oraz PS 3.0(Którego i tak nie wykorzystasz bo to grafika low-end)

Wybór oczywiście pada na Radzioszka wg.mnie

6600 bedzie lepszy bo sie go dobrze podkreca i latwo kupic z gwarancja na 2 lata lub wiecej. 9800Pro jest dobra karta jednak szanasa na wyrwanie nowki na gwarancji po atrakcyjnej cenie jest niewielka. Tylko pamietaj ja pisze o 6600, a nie 6600LE ktory bedzie napewno gorszy.

Taaak napewno 6600 bardzo dobrze się podkręca... OMG uzyskaj wynik na 6600 taki jak na 9800 Pro...

Jak dla mnie:

512 MB DDR TWINMOS - 150 zł

Radeon 9800 Pro 380/680 - 450 zł

Później overclocking procka o te troche no i szafa gra d^_^b

Edytowane przez -=drake=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sensej17

ak dla mnie:

512 MB DDR TWINMOS - 150 zł

Radeon 9800 Pro 380/680 - 450 zł

Później overclocking procka o te troche no i szafa gra d^_^b

Pelne radeony 9800pro 128mb/256bit sa lepsze od zwyklych 6600...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi