AceSkubi Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dzis ogladalem sobie monitorki na stronce sirius.pl i zauwazylem fajny sprzecik ktory wszedzie kosztuje 1500-1600zł a tam jest za 1000zł :) wiec od razu go zamowilem ale ze bylem sam na chacie to w uwagach napisalem zeby do mnei zadzwonili w piątek bo sam tej decyzji podjac nie moge ;] teraz wchodze na siriusa a monitor prawie 1500zł :| jak to jest ? Skoro mam zamówienia na kwote 1000zł to policzą mi po nowej czy starej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Jeśli złożyłeś zamówienie i na nim widnieje tansza cena to teoretycznie jest to dokument wiążący (umowa kupna-sprzedaży). Ale jeśli jeszcze nie otrzymałeś takiego rachunku to zapewne w piątek policzą Ci po nowej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja bym zerwal umowe bo raczej na 100% poliacza ci po nowej z data wystawienia faktury na pozniejsza ze wzgledu na klopty techniczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 11.Firma Sirius.pl zastrzega także prawo do nie zrealizowania zamówienia, jeśli cena jest wynikiem pomyłki lub z innych powodów ekonomicznych. Informacje o towarach zamieszczone na stronie Sklepu nie stanowią oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego.... 13. Pomimo dołożenia wszelkich starań, aby publikowane w witrynie informacje były aktualne Sirius.pl nie gwarantuje, że dane nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą być jednak podstawą do roszczeń cywilno-prawnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...