RobertKzn Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) mam laptopa firmy Dell...windowsa xp...ale nie wiem jak mam uaktywnic port IrDA..a chce polaczyc sie z telefonem nokia 6230i..z gory dzieki .. Edytowane 15 Lutego 2006 przez RobertKzn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 jak są to zainstalować stery no i oczywiście włączyć IRDE w telefonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Sprawdź jeszcze czy w biosie nie masz wyłączonej IRDY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertKzn Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 dzieki...pobuszowalem w biosie...i dziala...pozdro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...