qwe Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mam płytę Gigabyte GA-7ZXE i nie wiem jak zmienić mnożnik dla PCI i AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A można w ogole? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 czestotliwosc z jak pracuje PCI, AGP jest ustalana przez dzielnik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwe Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 sprawdzałem w SisSoftSandrze w informacjach o płycie i jest napisane zę można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Dzielniki 1/4, 1/5 itd- czyli częstotliwość pracy AGP i PCI włączają się automatycznie po osiągnięciu jakiegoś FSB np: 166FSB=1/5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Hmnmm to powiedz cie mi dlaczego na moim Ga7-vax jak ustawiam szyne na 166 to agp mam na ponad 70 a pci na okolo 40 gdzoe to zmienic >? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A to dziwne bardzo :? Bo nie powinno tak być.Ale przełączałeś dipami na płycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 czestotliwosc z jak pracuje PCI, AGP jest ustalana przez dzielnik...Jak napiszesz 4, 5 to jest to dzielnik ale jak napiszesz 1/4, 1/5 to już mnożnik. Jak chodziłeś :P na matmę to skapujesz :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Hmnmm to powiedz cie mi dlaczego na moim Ga7-vax jak ustawiam szyne na 166 to agp mam na ponad 70 a pci na okolo 40 gdzoe to zmienic >? A zmieniłeś zworkami na płycie ustawienie z 133 na 166 - wtedy włącza się dzielnik 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Hmnmm to powiedz cie mi dlaczego na moim Ga7-vax jak ustawiam szyne na 166 to agp mam na ponad 70 a pci na okolo 40 gdzoe to zmienic >? A jak to sprawdziłeś??? Bo jak w sandrze to sięnie przejmuj bo ten program po prostu zgaduje... Więc właściwe jest powiedzenie: Wierz sandrze to będziesz w zimie w sandałach chodził (oczywiście z ocieplanymi paskami) A przy 166 tak gwoli ścisłości jak by nie zadziałał dzialnik 5 to miałbyś nie ponad 70 tylko ponad 80 dokłądnie 83 mhz A ktośpisał że dzielniki zmieniają sięautomatcznie to nie do końca prawda bo często są one zmieniane ręcznie (szczególnie w starszych płytach)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...