boratsc Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Hmm mam taki oto problem: Kupiłem nową bude :] i jest w niej wyjście na głośniki i wejście na mikrofon, tylko jest taki problem że nie wiem gdzie to podpiąć :] mam sound blastera CT4830 (taki jak tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=85957053) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 O to chodzi że nie jack tylko takie jak sie wpina do płyty główej, Jak by był jack to bym wiedział co z tym zrobić (zresztą jak bym miał podpinać pod mobo to też bym wiedział bo to jest opisane w instrukcji) a do SB nie mam żadnej indtrukcji ani nic takiego bo ją dostałem od kuzyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 wcale ich nie musisz podpinac ;) to sa tylko wyjscia/wejscia na przednim panelu. podepnij glosniki bezposrednio pod karte, przynajmnij kable bedziesz bial za buda a nie wystajace z przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Potrzebuje to do słuchawek, głośniki mam normalnie z tyłu a chciałbym mieć jeszcze wyjścia z przodu, ma ktoś schemat tej karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 nie wiem jak chcesz podpiac sluchawki, majac rownoczesnie podpiete glosniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) sa rozdzielacze ,ale jemu chodzi jak podpiac te przewody bezposrednio na karcie , jak znajde na necie instrukcje do ktorych pinow nalezy podpiac to napisze Edytowane 16 Lutego 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Póki co miałem podpięte 2 pary słuchawek i głośniki naraz (nie wiem czy wiecie ale jest takie coś jak rozdzielacze mini jack ;)) hmmm nie da rady na raz mieć wyjścia z tyłu i przodu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 W to miejsce podepnij i powinno grac ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...