cyp3k Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam serdecznie wszystkich ! Mam pytanie czy doszło do spalenia portu AGP jeśli wcześniej miałem włożoną kartę Graficzną GeForce 5700 256MB (nie chciała działać na zasilaczy 300W i ją wymontowałem) i zamonotwałem GeForce 4 MX 440SE 64MB. Przeinstalowałem system, zainstalowałem nowe sterowniki Force ware 69.xx ale w ustawieniach na głownym panelu pokazuje mi że karta pracuje w trybie PCIx0 Zainstaluję teraz sterowniki omegi żeby mieć pewność czy mogę przestawić ją w tryb AGP X bo w tych driverach nie ma takiej opcji. Czy może być to skutek "nadwyrężenia zasilacza po poprzedniej karcie" ? Może coś z biosem ? (sygnatura - mój sprzęt") z tym że aktualnie GPU to GF 4 MX 440SE. Za szybką odpowiedź z góry dziękuję ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 spalenie agp jak dla mnie odpada, bo bys w ogóle nie zobaczył obrazu, zmień stery i puść jakiegoś smarka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 odinstaluj stry od mobo i zainstaluj najnowsze. i bedze po problemie :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyp3k Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dziękuję Wam ! Heh pomogło ! Rzeczywiście... po formacie zapomnialem zainstalować sterów od MOBO ;) Dzięki śliczne ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...