Crevw Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 ]http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5297946[/url] Warto :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5297946 Warto :?: Może być :D Aha poprawiłem linka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 normalna przelotka :P chociaz za 30 mozna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Da sie na tej przejsciówce podnieść napięcie. Pytam bo płyte mam automatic bez możliwości zmiany napięcia :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Da sie na tej przejsciówce podnieść napięcie. Pytam bo płyte mam automatic bez możliwości zmiany napięcia :x :D O to to się sprzedawcę spytaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Da sie na tej przejsciówce podnieść napięcie. Pytam bo płyte mam automatic bez możliwości zmiany napięcia :x na takiej bez regulacji tez da sie.. wystarczy sie postarac.. i przylutowac 4 dip`y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Da sie na tej przejsciówce podnieść napięcie. Pytam bo płyte mam automatic bez możliwości zmiany napięcia :x na takiej bez regulacji tez da sie.. wystarczy sie postarac.. i przylutowac 4 dip`y No dobra, ale jak ktoś tego nigdy nie robił??? A czy można nabyć brand new one? Jak tak to gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Da sie na tej przejsciówce podnieść napięcie. Pytam bo płyte mam automatic bez możliwości zmiany napięcia :x na takiej bez regulacji tez da sie.. wystarczy sie postarac.. i przylutowac 4 dip`y No dobra, ale jak ktoś tego nigdy nie robił??? A czy można nabyć brand new one? Jak tak to gdzie? wejdz na 4max`a tam masz rozpiske pinow na prcku.. zamaist nodyfikowac procka.. przylutowujesz dipy do przejsciowki... ja takie cos zrobilem jednak zdjecia nie zrobie bo sie juz tego pozbylem.. stabilnie dzialal c600@900 - a dalej plyta nie chciala >> zworka na 100 i nico wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...