C@MEL Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 siema all mam problem z udostepnianiem netu innym, bo podpielem 2 kulesi z osiedla i jak jeden z nich zaczenie cos sciagac to zabiera caly tansfer reszcie. czy jest jakas mozliwos ustawienia np. 5k/sec lub dla kazdej osoby okreslana predkosc sciagania z netu, czy potzrebuje jakies program to tego, czy wystarczy mi cos w mojej windy xp profes... ??? z gory dziekuje z pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 siema all mam problem z udostepnianiem netu innym, bo podpielem 2 kulesi z osiedla i jak jeden z nich zaczenie cos sciagac to zabiera caly tansfer reszcie. czy jest jakas mozliwos ustawienia np. 5k/sec lub dla kazdej osoby okreslana predkosc sciagania z netu, czy potzrebuje jakies program to tego, czy wystarczy mi cos w mojej windy xp profes... ??? z gory dziekuje z pomoc bylo juz na forum jak to zrobic pod linuksem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18544 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a ja mam inne pytanie :) jak to ominąć? może ktoś wie .czekam na propozycje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a ja mam inne pytanie :) jak to ominąć? może ktoś wie .czekam na propozycje pozdrawiam wykupic/wydzierzawic sobie samemu lacze od jakiegos lokalnego ISP... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a ja mam inne pytanie :) jak to ominąć? może ktoś wie .czekam na propozycje pozdrawiam wykupic/wydzierzawic sobie samemu lacze od jakiegos lokalnego ISP... :twisted: :P może inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a ja mam inne pytanie :) jak to ominąć? może ktoś wie .czekam na propozycje pozdrawiam wykupic/wydzierzawic sobie samemu lacze od jakiegos lokalnego ISP... :twisted: :P może inne hiehie.. niestety nie pomoge (patrz profil :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...