erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Chciałbym wam zaprezentować mój mod wentylatorka GPU. Chciałbym przeczytać waszą opinię na temat mojego moda. Z chęcią odpowiem na wasze pytania. Oto zdjęcia mojego moda: Sorry za słabą jakość zdjęć /mam cienką kamerke/ kolor którym świecą żaróweczki to niebieski. Wentylatorek ma na środku naklejone kółeczko ze srebrnego papieru, a listki są pomalowane perłowym lakierem do paznokci :) Jakby cos nie działało to tu zamieszczam linki do zdjęć: http://members.lycos.co.uk/erbs/img/1.jpg http://members.lycos.co.uk/erbs/img/2.jpg http://members.lycos.co.uk/erbs/img/3.jpg http://members.lycos.co.uk/erbs/img/4.jpg http://members.lycos.co.uk/erbs/img/5.jpg http://members.lycos.co.uk/erbs/img/6.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie ma zdjecia:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A GDZIE ZDIĘCIA ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Już wszystko działa - cos mi sie zrypało na jednym serwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie wiem jak to ujac ale holera nei wiem na co patrze wlasciwie tylko 2 biale punkty (pewno diody swiecily w kamere) i nie weiadomo co jest o popraw to po prostu skieruj swiatlo diod w inna strona bo nic ne mozna ponac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Prawie nic niewidać :( ah te kamerki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak bede miał chwile to zdemontuje system i wam zrobie zdjęcia na wyłączonych żaróweczkach. PS: Już wymyśliłem kolejnego moda - jak sie uda to bedzie fajnie świeciło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 zapodaj lepsze zdjecia... bo z tych to raczej nie mozna ocenic.. mozna tylko zauwazyc ze to cos pomyslowego, nie widac koncowego efectu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja ci powiem ze masz zle zalozone radiatorki na pamieciach grafy. Zeberka powinny byc skierowane do GPU, by powietrze moglo przez nie przeplywac. A ty masz rownolegle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 faktycznie zdjecia sa slabe, ale sam pomysl dosc ciekawy. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Nowe zdjęcia dodane - teraz juz jest chyba wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 teraz lepiej ;) nawet ciekawy efect... czego uzyles do oswietlenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zapewne zabrzmi to śmiesznie, ale kiedyś /2 lata temu/ kolega przyniósł mi uszkodzone lampki choinkowe, żebym zobaczył co padło. Powiedziałem, że padł układ sterujący, ale że żaróweczki są sprawne. Skończyło się na tym, że leżały u mnie przez 2 lata w szufladzie i teraz sie na coś przydały :) Na 12v extra świecą, tylko jedna mi się spaliła, ale sądzę, że jak podłączę na 7v to styknie. Planuje jeszcze zrobić sobie z nich całe oświetlenie w kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Wiem MicJes ale nie chciało mi się ciąć radiatora aż tak, a z resztą zobacz jaką ja mam kartę to wywnioskujesz, że i tak to jest wystarczające. Temperatura na pamięciach przy max podkręceniu nie osiąga nawet 35 stopni - kiedys było cieplej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zapewne zabrzmi to śmiesznie, ale kiedyś /2 lata temu/ kolega przyniósł mi uszkodzone lampki choinkowe, żebym zobaczył co padło. Powiedziałem, że padł układ sterujący, ale że żaróweczki są sprawne. Skończyło się na tym, że leżały u mnie przez 2 lata w szufladzie i teraz sie na coś przydały :) Na 12v extra świecą, tylko jedna mi się spaliła, ale sądzę, że jak podłączę na 7v to styknie. Planuje jeszcze zrobić sobie z nich całe oświetlenie w kompie :)takie lamki sie pieronsko greja nie boisz sie ze sobie cos stopisz ?? ;) albo jak napakujesz ich duzo to ci temperatura wzrosnie... ja bym na twoim miejscu pomyslal o jasnych niwbieskich diodach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Właśnie to mnie martwi :( ale ja mam zdjętą górę obudowy i chce je "pod sufitem zamontować, a z resztą niedługo zaprezentuje moje dzieło... A te lampki przy moim coolerku specjalnie do niczego nie przylegają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nic z tego zdjecia nie mozna wywnioskowac :) Poprostu tylko swiatelko razi po oczach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A co to jest? Tu nic nie widac. :D 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 no już widzę thx.. Ale kiepsciutka jakoś i bardzo mało widać na tych fotkach.. (do archiwum X dac, albo na stronkę z UFO ;) ) A powaznie to jesli dobrze widzialem to zrobione jest to tak że masz wentyl i na niego na "wysięgnikach" umieszczone żaróweczki skierowne w dól.. tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 nic tu nie widac..... pare swiecacych zaroweczek w kamerke....... :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Na wysiegnikach - tak, ale nie w dół tylko do środka coolerka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...