Mateusz K. Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam, Które z tych dwóch pamięci polecacie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85454931 czy też może http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85452694 ? Różnica w cenie nie wielka - dotychczas bazowałem na GeILu i TwinMosie, ale widzę że coraz częściej chwalone są Patrioty... Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Bierz Patrioty... :wink: lepsze do O/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Wg. mnie Patrioty :) A pytanie troche zwiazane z tematem... to Corasir'y duzo lepsze od Patriotow? (oczywiscie DUAL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Mhm... Skoro wszyscy tak chwalą Patrioty, to dlaczego są one tak tanie - w porównaniu do innych pamięci tego typu ? Nie to żebym narzekał, ale chyba rozumiecie o co mi chodzi... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 tego niestety nie wiem ... :) ale wiem ze sa bdb do o/c ... te pamieci poprostu wymiataja ...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Patriotki sa poprostu dobre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Bierz Patrioty ale te :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 A jest jakakolwiek różnica ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Bierz Patrioty ale te :wink: No ale to chyba te same PDP pamiątki co podał na poczatku tylko inny sprzedawca B) A nie :), te drugie maja lepsze timingi, beirz te co Maciag ci podał Edytowane 16 Lutego 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Moje mają lepsze Timingi. Edytowane 16 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 To sa te same pamieci, o ile mi wiadomo jeden ze sprzedawcow podał dane z SPD (ktore sa błedne nie odpowiadaja zamontowanym koscia) a drugi takie jakie powinny byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 No IMHO to jest to samo. Ciekawe tylko któy sprzedawca mówi prawdę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Obaj:) Tylko trzeba w biosie ustawic sobie 2.3-3-3-6 (roznica wydajnosci od tych domyslnych pewnie bedzie znikoma) ps. Geile tez nie sa złe na swoich mam 243 MHz CL. 2-4-3-7 ile srednio wyciaga sie na tych patriotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...