mastertab Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 To jest juz demo na PC??..to ja chyba zaspalem albo niedowidze..moglbys podac linka? LINK jak nie masz konta szukaj dalej np. google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 http://www.gamershell.com/news/41662.html Ponoć wymagania ma koszmarne ;-) .... Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 http://www.gamershell.com/news/41662.html Ponoć wymagania ma koszmarne ;-) .... Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Dzieki juz zassysam,zaraz oblookam co to jest warte ale nie licze na cuda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 u mnie tez leci jak instalne dam relację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Fajnie jakbyś ktoś pobawił się i znalazł .cfg bo ani rozdziałki, ani efektów, w ogóle to tylko klawiszologie sobie można ustawić. Nie mniej jednak demko całkiem fajne, wiadomo, że ta gra to taki interaktywny film, dlatego duża ilość lejącej się farby, rozpadające się elementy środowiska, akurat fizyka mi się podoba, jest bardzo dobra nie to co ta sztywna AGEIA. Irytuje brak przeładowania broni (w Maxie fajnie było jak na zwolnionym tempie zmieniał magazynek) przynajmniej tej broni jaka jest w demie (Zwykłe klamki, złote klamki, Shotgun). Ogólnie to na tych defaultowych ustawieniach gry jest chyba włączony vsync bo mam ciągle locka na 75 fps. Nie mniej jednak gra jest dynamiczna, może się podobać, graficznie jest nieźle, można pomyśleć o oryginale w rozsądnej cenie max. 79,90 PLN. Oczywiście demko da rade przejść w 20 minut, ale to chyba nikogo nie dziwi przecież to tylko 2 GB :wink: (z czego 900 MB to filmiki). Edytowane 15 Września 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamaj Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No nareszcie się doczekaliśmy demka. Czy mógłby ktoś zobaczyć czy w pliku readme są podane wymagania sprzętowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No nareszcie się doczekaliśmy demka. Czy mógłby ktoś zobaczyć czy w pliku readme są podane wymagania sprzętowe?Nie ma readme chyba zapomnieli dodać :lol2: ale ma podobne wymagania jak MoH: Airborne/Bioshock wszak to UE 3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 u mnie na sprzecie z podpisu + dwa jajka na 2.9GHz, chodzi lajtowo ~50fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Zmiana rozdziałki: X:\XXXX\XXXX\Stranglehold Demo\Binaries\MCELauncher.exe" Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1600 -ResY=1200 Po przejściu gry przez dwie minuty leci filmik trailer, którego nie można pominąć, ten sam film również przez 2 minuty leci przy wyjściu z gry i również nie można go pominąć, aby się pozbyć denerwującego problemu wystarczy skasować plik "intro_Attract_Loop.bik" w katalogu movies. Zmiania czegokolwiek w pliki .ini powoduje crash przy próbie odpalenia. Wrzucę wam kapkę screenów. Edytowane 15 Września 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 rozwalka jest swietna, dawno sie tak nie ubawilem. fajne wykorzystanie w rozny sposob bulletimu. krew ladnie bryzga, przeciwnicy 'pekaja' prawie tak ladnie jak te arbuzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=BYhOHl_M51A moj filmek ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Gierka jest dobra - grafika i fizyka są na bardzo dobrym poziomie , fajne triki oraz klimat. Do tego można dodać dobrą optymalizacje , gierka zasuwa jak się patrzy. Mam nadzieje , że w full będzie można zmieniać rozdziałke i inne ustawienia. @Mastertab dzięki nie zauważyłem tego trika. Edytowane 15 Września 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Mam nadzieje , że w full będzie można zmieniać rozdziałke i inne ustawienia. Rozdziałke możesz zmienić poprzez dopisanie do skrótu: Zmiana rozdziałki: (akurat przykład zmiany na 1600x1200) X:\XXXX\XXXX\Stranglehold Demo\Binaries\MCELauncher.exe" Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1600 -ResY=1200 Edytowane 15 Września 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Rav85 obejrzałem filmik i podoba mi się :) w końcu coś 'maxiowatego' i wygląda że lepiej zrealizowane, przynajmniej a/v i fiza :). Nie wiem jak fabuła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Właśnie zacząłem ściągać demo...uff trochę waży 2GB i do tego jak na razie słaby transfer :angry: Ciekawe jak gierka będzie chodzić u mnie na kompie z podpisu :-| Czy ta gra może ma podobne wymagania sprzętowe do Bioszoka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Przecież pisałem , że gierka zasuwa także u ciebie też będzie dobrze chulać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) No ja tez zassalem i zagralem i musze powiedziec ze jest niezle, fajne efekty,duzo sie rozsypuje widac dzialanie havoka,fajny bullettime,mnie sie osobiscie podoba ta giera, szkoda tylko ze zero ustawien w demie.Czekam na fulla. Edytowane 15 Września 2007 przez adi_k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Nie mogę uruchomić dema. Cały czas mryga czarny ekran. Czy to jest wina , że mam za mało ramu 1GB i grafikę 7600GT ? Edytowane 15 Września 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Gra bardzo fajna, klimat bardzo matrixowy, fajnie odpadaja kawalki scian i inne elementy otoczenia ;] Wiele sie dzieje, caly czas ktos nas atakuje, grafika wystarczajaco dobra. Podoba mi sie, czekam na pelna wersje, wie ktos kiedy premiera ? Z checia zagram w demko jeszcze raz. Filmik na wyjsciu swietny, fajne ujecia kamer, fajne motywy [; Edytowane 15 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Świat 18 września , w Polsce 3dni póżniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dajcie jakieś szybie źródło najlepiej na RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 http://download.onlinewelten.com/demos/SholdDemo_UK.exe mi leciało 130kb/s cały czas (neo 1 mega) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dzięki idzie jak burza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) jak odpalam gre, leca filimiki startowe itp. a potem pojawia sie czarny ekran, kursor ktorym moge jezdzic i to wszystko co moge zrobic, jeszcze muzyczka leci w tle. wie ktos przez co takie dziwne rzeczy sie dzieja? Edytowane 15 Września 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jak odpalam gre, leca filimiki startowe itp. a potem pojawia sie czarny ekran, kursor ktorym moge jezdzic i to wszystko co moge zrobic, jeszcze muzyczka leci w tle. wie ktos przez co takie dziwne rzeczy sie dzieja? Napisz moze jaka masz grafe, przyczyn moze byc kilka,sprobuj najpierw przeinstalowac stery.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jak odpalam gre, leca filimiki startowe itp. a potem pojawia sie czarny ekran, kursor ktorym moge jezdzic i to wszystko co moge zrobic, jeszcze muzyczka leci w tle. wie ktos przez co takie dziwne rzeczy sie dzieja? też to miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Gierka jest dobra - grafika i fizyka są na bardzo dobrym poziomie , fajne triki oraz klimat. Do tego można dodać dobrą optymalizacje , gierka zasuwa jak się patrzy.Wnioskuje , ze napisales to na podstawie swojego kompa? Skoro tak to nie mam sie o co bac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 czarny ekran po New Game, widze tylko interfejs ( paski zycia, wybor broni ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 max payn 2 i 1/2 ? :D Wyglada fajnie, widac ze kula potrafi ZRANIC :D w rozne czesci ciala. Tylko te 2 gb troche boli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 czarny ekran po New Game, widze tylko interfejs ( paski zycia, wybor broni ).gra nie chodzi na 1gb ram musisz mieć powyżej 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...