robowsky Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Witam , wyjąłem 1GB ramu , i gra przy 1GB ramu chodzi normalnie , więc jak ktoś myśli że gra przy 1 GB ramu nie działa to jest w błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 robowsky racja, ale to bylo wyjasniane juz kilka razy w tym temacie wiec nie wiem czemu niektorzy uparcie obwiniaja ilosc pamieci za problemy z gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witam , jak to przejść ? Szukam wszędzie ale nic sie nie dzieje, co tu muszę zrobić ? Screen : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Odłóż te gitary, tu nie chodzi o granie na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Odłóż te gitary, tu nie chodzi o granie na nich. Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Gitary dają życie "odnawialne" Edytowane 10 Października 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 I amunicje. Normalnie "Desperado" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 na poczatku myslalem, ze bedzie mozna z nich strzelac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) robowsky racja, ale to bylo wyjasniane juz kilka razy w tym temacie wiec nie wiem czemu niektorzy uparcie obwiniaja ilosc pamieci za problemy z gra. było wyjaśniane ? :huh: byłbym wdzięczny za pomoc w odpaleniu gierki (w zgodności z XP) Edytowane 11 Października 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Gierka idealna do odstresowania po ciężkim dniu :) Do Maxa nie ma jej nawet co porównywać, chociaż z pewnością jest bardziej widowiskowa :D Szkoda tylko że tak szybko zobaczyłem outro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Stery 163.76 pod XP dla kart Geforce poprawiają stabilność. Demo przeszedłem 3 razy bez najmniejszego problemu i całkiem przyjemnie się grało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 A ja byem w lekkim szoku. Zainstalowalem koledze gierke na kofigu sempron3200+/1gbram/gf7600GT i po wejsciu w menu i odpaleniu new game gra sie wieszala. Pozniej zalatwilem mu kostke 1gb zeby sobie zobaczyl jaka jest roznca w Oblivionie itp. On sprobowal odpalic Stranglehold i co ? I gra sie odpalila. A ja mu mowilem ze to napewno nie dlatego sie nieodpala bo ma 1GB ramu. Bo sam bylem pewien ze to by bylo glupie jak by sie na 2gb odpalal a na 1gb nie. A tu taki zonk :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlideRox Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Z jednej strony, gra mi się w to całkiem przyjemnie, ale bez rewelacji niestety. W sumie nic nowego, raczej odtwórcza produkcja. Ale też nie spodziewałem się niczego więcej. A tutaj Video Recenzja Stranglehold w serwisie GameHot.pl. Ocena 7.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Siemqa.Sciagnełem demo.Jak zmienić ustawienia grafy nie ma takich opcji w grze (sa tylko klawy itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Co kilka - kilkanaście minut wywala mnie do pulpitu. Czy jest na to jakaś rada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...