qjin Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 gra nie chodzi na 1gb ram musisz mieć powyżej 1gbNieprawda. Ludzie grali na 512MB ramu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) gra nie chodzi na 1gb ram musisz mieć powyżej 1gbheh, gdzie cos takiego wyczytales ??! nie gadaj bzdur, takie rzeczy sie informuje podczas uruchamiania gry juz ze za malo pamieci a nie w trakcie gry ... Poza tym Bioshock i Medal of Honor mi chodza a to tez UE3. Edytowane 16 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 czarny ekran po New Game, widze tylko interfejs ( paski zycia, wybor broni ). Mam to samo co jest grane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Mi się nie udało rozwiązać tego problemu i gra znaczy demo :wink: wylądowało już w koszu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) UWAGA!!! Jeżeli po wybraniu New Game w demie po filmiku slyszysz same odgłosy gry i widzisz tylko czarny ekran, a posiadasz karte ATI, zainstaluj najnowsze sterowniki. Ja korzystałem z 7.3 , Bioshock działał na nich, ale Stranglehold już nie . Zainstalujcie 7.9 . Mnie to pomogło ... co to użytkowników nVidii - niech radzą sobie sami :P :P Edytowane 16 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Użytkownicy nvidii nie mają najmniejszych problemów :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Użytkownicy nvidii nie mają najmniejszych problemów :lol2:zainstaluj stery nVidii z marca tego roku to zobaczymy czy nie bedzie problemow :P --------------- wrażenia z gry : Stranglehold miażdży suty, po tej grze widać ze można stworzyć na dobrym enginie zarowno niesamowita grafike ( tutaj i np Bioshock ) jak i fizyke ( w Stranglehold masakra czasami , dziękujemy Ci havok :D )!!!! teraz mam [gluteus maximus] bajki o Crysis i jego DX10 sponsorowanym przez Microsoft i nVidia .... Panowie z Midway pokazuja ze na DX9 ze można !!! i to wszystko na marnej X1600 za 300zl !!!! Edytowane 16 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 gra nie chodzi na 1gb ram musisz mieć powyżej 1gbChodzi i na 512 , na labie odpalali. Ma Radeona X1600 i problemy ze sterami o czym w temacie o radkach bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No demko wymiata , szkoda tylko że nie można opcji grafiki ustawić , ale jako przedsmak tego co będzie ... wypas. Najpiękniejsze jest to że można praktycznie wszystko r........... :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 lol problemy z ati a gra ma znaczek power by ati i amd inside Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 lol problemy z ati a gra ma znaczek power by ati i amd insideNa forum Midway ludzie mają problemy z działaniem gry jak na ATi tak i na NV, w większości przypadków problem rozwiązuje zainstalowanie nowych sterów, nie wiem skąd wzięły te pogłoski o problemach ATi, ale śmiem twierdzić, że akurat padło na paru ignorantów z kartami ATi i poszło w świat, że są problemy z tymi kartami. Zresztą przykład WeqWeq jest bardzo dobry nowe stery i gra działa, ale pewnie hamburgery dalej mają problem bo dla nich instalacja sterów jest wyzwaniem jak wejście na Mount Everest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 hehe poczekamy do full wersji może cos im sie uda naprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Co do sterów: 7-9-mobile_xp32_dd_ccc_enu_52445.exe Co do gry: He jednym słowem bomba, rozwałka na całego aż oko cieszy. Wiadomo może na jakich ustawieniach gra się odpala, rozdziałka, tekstury, itp. ?? U mnie na lapie coś w granicach 20-25 FPS czyli nie jest źle bo jak wiadomo w grze dzuooo się dzieję :D o latających odłamkach nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 w moim przypadku stery już były dość stare - 7.3 to stery z marca czyli półroczne prawie a to sporo ... zainstalowałem najnowsze i jest super . Mówiłem akurat o ATI bo posiadam X1600 , na temat nVidii sie nie wypowiadam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 W czasach SoldierofFortune widziałem podobny "precision shot" ,ale imo wtedy nie wyglądał gorzej,tzn: kolesiowi cały mózg wywaliło.Szkoda,że tutaj niema czegoś takiego. Ale demko wymiata :) Kolejna gra na odstresowanie po ciężkim dniu pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ehh z demkiem jednak coś jest nie tak... w menu przy rozpoczęciu rozgrywki (po wybraniu stopnia trudności) powinienem zacząć już sobie grać ;/ jednak nic z tego... zamiast gierki mam tylko czarny ekran i monitor zachowuje się tak jakby nie mógł wybrać odpowiedniej rozdzielczości.. ;/ ehh 2gb sciągania poszło w ... ;( ... czy może ktoś ma podobny problem i udało mu się go rozwiązać?! Próbowałem na sterownikach 93.71 i 163.69 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) czy juz wspominalem ze mozna w demku odblokowac wszystkie umiejetnosci ?? :) wystarczy przejsc gre na Normal a pozniej na odblokowanym Hard :D omg , ta gra sie nie nudzi , znowu odkrylem jakies nowe patenty do zniszczenia a ostatnia umiejetnosc to poezja :D powodzenia ----- *Kamil* sprobuj inne stery ... poza tym sideband pisał ze nvidia nie ma problemów :P Edytowane 18 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Raczej tak jak Mastertab napisał... to jakaś plota że na nvidia nie ma problemów... na forum Midway pierwsze osoby które piszą o tym problemie to użytkownicy kart Nvidia i jest ich większość... Z tego co widać to problem występuje na różnych konfiguracjach i z różnymi wersjami sterowników... Ludzie "proszą" Midway o patch do demka ;) Edytowane 18 Września 2007 przez *Kamil* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Ja nie uświadczyłem żadnych problemów z demkiem chodzi wyśmienicie tylko dlaczego w menu nie ma opcji do ustawień grafiki ;/ po małym mieszaniu w cfg gra się nie uruchamia ;/. Edytowane 18 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Pograłem w demko i powiem, że gierka bardzo fajna, podoba mi sie to celowanie specjalne, doś ciekawie to zrobili i wkońcu jak gość dostanie w p***** to sie tam łapie a nie za udo jak to bywa w innych grach, dość łatwa jak dla mnie, gierka jest troszke chaotyczna miejscami, ale to nawet fajne jest, z tymi wymaganiami chyba troszke przesadzili bo mi na kompie: -BB 3600+ -2x1GB Goodram 667 -Palit 8600GT chodzi bez najmniejszych przycinek. Edytowane 18 Września 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 full wersja jest na płytce HD-DVD 13gb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 full wersja jest na płytce HD-DVD 13gb :PNieźle, właśnie zauważyłem 12.45 GB, widać wkracza era nowych nośników, ciekawe co teraz powie M$, czy dalej HD-DVD, Blue-Ray jest zbędne w X360, teraz tylko czekać, aż stanieją napędy do kompów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Nieźle, właśnie zauważyłem 12.45 GB, widać wkracza era nowych nośników, ciekawe co teraz powie M$, czy dalej HD-DVD, Blue-Ray jest zbędne w X360, teraz tylko czekać, aż stanieją napędy do kompów.Spoko na pieca będzie jak na razie 2xDVD , 3xDVD , albo 300 x 50Mb :) Edytowane 20 Września 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Spoko na pieca będzie jak na razie 2xDVD , 3xDVD , albo 300 x 50Mb :)Na piecu da się przeżyć, ale co powiedzą posiadacze X360, powrót do czasu zmiany dyskietek, "Please insert disk 2 to play next level" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Ale bym sobie w to pograł, ale nawet nie chce patrzeć demka. Gra na low i tak jeszcze by chaczyła = 0 przyjemności z grania :sad: A tak pozatym to widziałem wersje na Xa do ściagnięcia i miała 6 GB. zafunduje mi ktoś Xboxa360? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Nieźle, właśnie zauważyłem 12.45 GB nic dziwnego skoro duza czesc tej gry to filmy w formacie .bik . demko bez filmow zajmuje 1gb, katalog movies zajmuje 1gb = juz wiadomo czemu demko wazy 2gb :D ale to jest gra Johna Woo wiec musi byc filmowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Filmy mogą być , ale mogli zapodać x264 lub divix wtedy filmy by mniej zajmowały i miałyby lepszą jakość. A tak zajmują w h... i jeszcze troche w dodatku są kiepskiej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Na piecu da się przeżyć, ale co powiedzą posiadacze X360, powrót do czasu zmiany dyskietek, "Please insert disk 2 to play next level" :lol2:Gra na x'a zajmuje troche ponad 6 giga ;) standardowo - jedna plytka DL. Poki co tylko Blue Dragon wyszedl na wiecej niz jednej plytce, reszta sie nawet nie zblizyla do 8,5 gb. Mam nadzieje, ze troche Cie uspokoilem :D Edytowane 20 Września 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Filmy mogą być , ale mogli zapodać x264 lub divix wtedy filmy by mniej zajmowały i miałyby lepszą jakość. A tak zajmują w h... i jeszcze troche w dodatku są kiepskiej jakości. No proszę ,a ja czytałem, że to HD i filmy są bardzo dobrej jakości. Nie grałem jeszcze w demko ,ale spróbuję. Po recenzjach zapowiada się obiecującą. Napiszę jak mi to śmiga na tym co mam obecnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Nieźle, właśnie zauważyłem 12.45 GB, widać wkracza era nowych nośników, ciekawe co teraz powie M$, czy dalej HD-DVD, Blue-Ray jest zbędne w X360, teraz tylko czekać, aż stanieją napędy do kompów. Na piecu da się przeżyć, ale co powiedzą posiadacze X360, powrót do czasu zmiany dyskietek, "Please insert disk 2 to play next level" :lol2:A co mają powiedzieć jak gra jest na X360 już od 3 tygodni i zajmuje 6.33 GB :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...