Gość bobster Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Mam zasilke enlighta 250 moj konfig to cdrom + dvdrw + floppu 2x hdd athlon xp 1700+ ( niekrecony) plyta epoxa 8k7a i gf 6600 niekrecona chcialbym podkrecic moja karte ale sie boje czy moj zasilacz ne pojdzie z dymem narazie go nie slysze zeby jakos byl obciazany i byl na kresie swoich mozliwosc, ale moge sie mylic lepiej zostawic mojego gfa w spokoju czy mozna krecic? jak podkrece czy to nie bedzie bomba zegarowa.. pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Musisz pomierzyc napiecia ,jakie podaje zasilacz ,miernikiem :) Jak beda ok to mozesz zaczac krecic monitorujac napiecia. Zasilacz nie jest taki zly ,ale moze miec juz zadyszke przy o/c :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam zasilke enlighta 250 moj konfig to cdrom + dvdrw + floppu 2x hdd athlon xp 1700+ ( niekrecony) plyta epoxa 8k7a i gf 6600 niekrecona chcialbym podkrecic moja karte ale sie boje czy moj zasilacz ne pojdzie z dymem narazie go nie slysze zeby jakos byl obciazany i byl na kresie swoich mozliwosc, ale moge sie mylic lepiej zostawic mojego gfa w spokoju czy mozna krecic? jak podkrece czy to nie bedzie bomba zegarowa.. pozdrawiam :) Dokładnie :-) A jeżeli chcesz nieco informacji jak mierzyć napięcia zajrzyj tu: http://zenfist.pl/pelen.php?id=40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...