Sh4d0W Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Czy mógłby sie ktoś podzielić wrażeniami o dźwięku zintergowanym na tej płytce np. z jakimś zestawem 5.1 Chodzi mi o porównianie w stosunku do SB Live! 5.1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Czy mógłby sie ktoś podzielić wrażeniami o dźwięku zintergowanym na tej płytce np. z jakimś zestawem 5.1 Chodzi mi o porównianie w stosunku do SB Live! 5.1 :) TUTAJ a na drugi raz SZUKAJ przed zadaniem pytania :evil: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 podono jest dobry dzwiek ..... ale nie sadze zeby byl na poziomie live'a ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 oczywiście, że nie jest na poziomie Live'a , bo jest lepszy :) Ja sprzedałem nawet Audigy, po przesiadce na Nforce2 :) pozdr. Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 oczywiście, że nie jest na poziomie Live'a , bo jest lepszy :) Ja sprzedałem nawet Audigy, po przesiadce na Nforce2 :) pozdr. Fun ŻARTUJESZ? Kurka w takim wypadku to wysmienicia. Ja zamierzalem kupic epoxa 8rda+ i audigika ale po takiej wiadomosci pieprze audigi....... kupie sobie ram......... czy ktos wie czy cos potanialo ( oczywiscie chodzi mi o tego epoxa ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 bo w pronoxie nie widze........ a do innych hurtowni nie mam hasla :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Oki dzieki za odpowiedz tez sie chyba skusze na Epox'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Wow, super wiadomość! Kto kupuje moją zintegrowaną AC'97?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 tylko gdzie ( w jakiej hurtowni ) jest dostepny ( na terenie woj. śląskiego ) ????? Wazne zeby po prostu w hurtowni..... kumpel ma firme i jak u niego kupuje to potem np. po roku mozna robic niezle przekrety z towarem ( sprzedaje to jako nowy towar a ja na tym bardzo duzo zyskuje........ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Wow, super wiadomość! Kto kupuje moją zintegrowaną AC'97?? :Dwylutuj i sprzedaj na allegro mowiac ze jest na poziomie audigi 2 ( znajda sie taki lamy co to kupia ) a jak puscisz od 1zl to ojojoj...... :lol: :lol: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...