zientas Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam wszytskich. Planuje zmienic sposob chlodzenia mojego komutera i jestem zainteresowany chlodzeniem wodnym. Pozostaje jednak jeden problem. Nie wiem w jaki sposob schlodzic MOSFETY na plycie glownej (ABIT AN8). Jesli ktos zna odpowiedz na moj problem to prosze o kontakt. Z gory wielkie dzieki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Miazga, problem w tym ze ta plyta juz ma zainstalowane radiatory plus wentylatory fabrycznie. I pewno chodzi o zamiane ich na chlodzenie wodne (eureka ;/ ) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) No to nawet ktoś pomyślał i jest takie coś - Alphacool Myśle że warto :] A że akurat zamawiają nasi forumowicze stamtąd to nie było by problemu :) Edytowane 16 Lutego 2006 przez Drozda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151049 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...