Skocz do zawartości
Gość Majkel

Geforce 7300 Gs / Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Zapętlony Mother Nature tak z 10 razy przynajmniej. Niestety nie ma screena :|

Aha, i jeszcze jedna fajna sprawa - wyciągałem przed chwilą kartę aby zmazać grafit. Zauważyłem że mam źle (tzn. tylko częściowo) przykręconego Zalmana! Widocznie źle coś robiłem przy zmianie pasty. Dokręciłem jednak różnicy (na 1.25V i standardowych taktach) większej niż 1-2 stopnie nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@niemiec He cfaniak bo ma c2d :P ja mam 512 ramu dobra wyciaglem stabilne 1634/596 wiecej nie chce iść riva blokuje teraz zapuszczam marka jak dostane gwarancje na karte to zrobie v moda narazie mam ja na czarno:P zaraz podam wynik ze smarka temp mi pokazuje 38* na karcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

tak czytam i notuje i wiem komu gwarancje zdejmiemy za oc ;)

Eeee bez jaj dobra? :D :D :D

Przecież jak się robi moda ołówkiem to dowodu nie ma żadnego że coś było robione przy karcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 512 ramu jak w podpisie i mw mi przycina jak ustawie na full detale i 1024/768 normalne??

Heh czy ja wiem.. mi na 9700Pro i 512 ramu i jeszcze dupnym P4 2,53ghz nie przycinało na 1024x768

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Dobra a ja śmieszne pytanie mam:

Jakie dobre chłodzenie do 7300GT Galaxy (z siga) które jest lepsze od aktualnego Zalmana mogę kupić za uwaga... 30-40 zł ???

:D :D :D

Wydaje mi się że nie ma czegoś takiego na rynku ale mimo to pytam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22942 3dmarków 2001 chyba coś słabo mi poszło ale bez moda i miałem włączeone kilka programów gadu jakas opere no ale chwila i bedzie mod mam 512 ramu jak w podpisie i mw mi przycina jak ustawie na full detale i 1024/768 normalne??

jak juz pisalem proc jest za cienki do 2001. ja na c2d@2,8 mialem 30k na grafie def.

teraz dla sli 7900gs moj c2d to za malo, bo mam tylko 42K

a z tym uniewaznienem gwarki to zartowalem.... chyba ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath na jakim to v?? :rolleyes:

A co do nabijania pkt w 3d marku 01 to przede wszystkim proc i odpowiednie sterowniki :wink: No of koz karta tez daje ale wykręcony proc potrafi poprawić nieźle wynik :-P

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi